Iegādājaties lētas aviobiļetes jau tagad

Lielākoties cilvēki saviem aizraujošākajiem atpūtas ceļojumiem izvēlas meklēt dažādas lētas aviobiļetes. Lēti lidojumi garantē dažādus bonusus, kas nozīmē arī naudas līdzekļu ietaupīšanu. Konkrēti Turkish Airlines aviobiļetes pieejamas internetā, tādēļ ērti veikt reģistrāciju katram lidojumam. Šī aviokompānija spēj nodrošināt augstu komforta līmeni katrā lidojumā, turklāt iespējams nogaršot lieliskas maltītes katrā reisā. Šajos Turkish Airlines organizētajos lidojumos reģistrējamā bagāža var būt patiešām liela, jo bez atsevišķas maksas var nodot bagāžu līdz 30 kg. Toties salonā iespējams paņemt tikai vienu bagāžas vienību, nepārsniedzot 8 kg. Ja vēlaties, lai plānotie lidojumi uz Ameriku būtu iepriecinoši un patīkami, nevis ļoti nogurdinoši, bez šaubām jāizvēlas iespējami lielākais komforta līmenis.

Svarīgākie Aeroflot nosacījumi

Piemēram, aviobiļetes uz ASV iespējams iegūt ļoti viegli, tās noteikti piedāvā arī Aeroflot kompānijas aviobiļetes. Ikvienam zināms, ka cilvēkiem ir patīkami iegūt biļetes par ievērojami zemāku cenu, tāpēc pieejamas arī akcijas. Konkrēti 10 kg ir tas maksimālais norādītais limits, cik drīkst svērt Aeroflot rokas bagāža. Tomēr reģistrējamā bagāža ļauj pārvest salīdzinoši daudz, jo maksimālais svars somai ir 23 kg. Visādā ziņā iespējams izmantot šo bezmaksas vienību, lai paņemtu līdzi sporta preces un inventāru.

Noteikumi, izvēloties Lufthansa aviokompāniju

Vēl viena samērā populāra izvēles iespēja ir Lufthansa lidojumi, tieši tādēļ ir tā vērts tos iepazīt. Lidojumi no pašas Rīgas uz Dublinu šīs aviokompānijas vērtējumā ir ļoti bieži izmantoti, tomēr galamērķu apkopojumā redzamas arī manāmi interesantākas vietas, piemēram, atsevišķas Āzijas valstis. Absolūti visas iespējamās aviobiļetes lēti uz jau minēto Dublinu var iegadāties internetā, tādēļ nav jātērē laiku, lai tās varētu meklēt citur. Konkrēti Lufthansa veiktajos lidojumos noteiktā bagāža salonā drīkst būt līdz 8 kg, neaizmirstot par izmēriem. Bet jebkuram cilvēkam ir atļauta arī mazāka izmēra bagāžas vienība, ko līdzi var paņemt bez maksas. Maksimālais svars, kas piemērots nododamajai bagāžai, ir tieši 23 kg.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *