Autoskolas pakalpojumi katram jaunam vadītājam

Jums jāsaprot, ka konkrētā autoskola uzņemas rūpes par visiem attiecīgajiem interesentiem, pats galvenais ir izraudzīties sev nepieciešamo kategoriju. Patiesībā auto skola spēs iemācīt katram būt neatkarīgam, mēģinot pieņemt atšķirīgus lēmumus, kas saistīti ar situācijām , kas notiek uz ceļa. Autoskolas pienākums noteikti ir izstāstīt arī galvenās lietas par mašīnu, lai ikvienam būtu krietni vairāk vērtīgu zināšanu par apgaismojumu, eļļas pārbaudīšanu utt. Mirklī, kad konkrētais instruktors saprot, ka autoskolas klients ir gatavs parādīt savas zināšanas arī galvenajā noslēguma pārbaudījumā, tiek rīkots autoskolas eksāmens. Savukārt CSDD eksāmens tiek kopumā izvērtēts vēl detalizētāk un nepieciešams veikt arī atsevišķu posmu, kurā instruktors nedod speciālas komandas, bet Jums patstāvīgi jānokļūst nosauktajā galamērķī. Visnotaļ jāpiemin, ka šī konkrētā iestāde ir arī motoskola, tieši tāpēc varēsiet mierīgi apgūt visu, lai varētu vadīt jaudīgu motociklu. Jāiegaumē, ka motocikla vadītāja tiesības drīkst saņemt tad, ja Jums jau ir nokārtota B kategorija.

Izjūtiet adrenalīnu, vadot motociklus

CSN tests tiek speciāli sastādīts katrai kategorijai, lai tas ietvertu specifiskākos elementus. Kopumā jautājumu tematika un būtība ir tiešām līdzīga, jo svarīgākais vienmēr ir atpazīt ceļazīmes, to tiešos skaidrojumus un piemēroto braukšanas kārtību dažāda veida krustojumos utt. Ja interesē A kategorija autoskolā, tas uzreiz nozīmē, ka Jūs visu laiku apmācīs tiešām pieredzējuši braukšanas instruktori, kuru specialitāte ir tieši motocikli. Konkrētās apmācības sākums ir atļauts no 22 gadu vecuma, bet par spīti tam pašu apliecību vienmēr var iegūt, kad cilvēks jau sasniedzis 24 gadu vecumu. Galvenā nianse braukšanas eksāmena posmā ir attiecīgā motocikla vadīšana pavisam nelielā ātruma, lai veiksmīgi izbrauktu figūru laukumu utt. Turpretim A1 atsevišķā kategorija pielāgota mazāk jaudīgiem motocikliem, kuru vadīšanu noteikti drīkst apgūt jau no 14 gadiem.

B un C kategorijas dažādība

Speciālisti nodrošina apmācību arī daudzās citās kategorijās, kas dotu tiesības Jums strādāt arī kādā uzņēmumā, kurā nāktos vadīt dažādus kravas auto. Samērā populāra ir arī B1 kategorija, kurā ietverti iecienītie kvadracikli un dažādi tricikli, kuru ātrums nav lielāks par 45km/h. Izvēloties šo konkrēto apmācību, katram audzēknim jābūt vecākam par 16 gadiem. Toties C kategorija ikvienam dod vajadzīgās tiesības brīvi vadīt tos transportlīdzekļus, kuru pilna masa būtiski pārsniedz 3,5t, turklāt apmācības būs iespējams sākt tikai no 21 gada. Lai Jūs varētu to nekavējoties izvēlēties, Jums vajag būt kā minimums 2 gadu vadītāja stāžam ar B kategorijas tiesībām. B kategorija domāta tiem, kas grib vadīt automašīnas, kuru masa ir līdz 3,5t, tiesības var iegūt jau 18 gados. Ja ar šīs konkrētās kategorijas tiesībām nepietiek, turklāt konkrētā spēkrata pilna masa ir līdz pat 7,5t, Jums nepieciešama tieši C1 kategorija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *