Izmēģiniet Latvijā ražotus matračus

Izturīgie matrači paredzēti ikvienai guļamistabai, jo to sastāvs pielāgots dažādām vēlmēm un protams veselības problēmām. Latvijā ražoti matrači vienmēr sniegs vajadzīgo komforta līmeni, turklāt varēsiet izvēlēties sev piemērotu pildījumu. Lai gultas matrači daudz labāk pildītu savas funkcijas, ir izstrādāti vairāki cietības varianti. Klientu labsajūta ir tiešām svarīga, tādēļ vienmēr pieejami lēti matrači, kas ļaus ērti atpūsties pēc grūtas dienas. Gultas iespējams iegādāties dažādās krāsās, turklāt tās ražotas no augstākās kvalitātes materiāliem, tāpēc tās kalpos ilgāk, kā iedomājaties.

Apskati bērnu matračus šeit!

Gulta+matracis – izdevīgs variants

Gultas ar atbilstošu matraci iespējams saņemt ļoti izdevīgi, turklāt gatavie komplekti uzreiz garantē, ka preču izmēri būs atbilstoši. Tieši tikpat būtiski ir Jūsu izmantotie spilveni, tādēļ tie ražoti tā, lai ieņemtu galvas formu un no rīta nebūtu jūtamas sāpes kaklā. Šīs gultas paredzētas dažāda lieluma telpām, jo iespējams izvēlēties arī dažādus nestandarta izmērus. Vēl lielākai labsajūtai tiek sagatavoti dažādi matraču cietības veidi, tāpat iespējams iegādāties matračus bez atsperēm. Pilnīgi visi Latvijā ražotie matrači ir hipoalerģiski, pietam tos var viegli pielāgot arī Jūsu bērniem vai dažādiem cilvēkiem ar muguras un citām problēmām.

Guļamie dīvāni mazai telpai

Dīvāni ir ļoti praktiski, jo tos var izmantot ne vien gulēšanai naktī, bet arī sēdēšanai, kad ierodas ciemiņi. Visi lēti dīvāni tiek piedāvāti ar vairākām noderīgām funkcijām, piemēram, speciālām kastēm veļas glabāšanai. Dīvānu audumu piedāvājums ir tiešām bagātīgs, tādēļ ātri vien varēsiet atrast ko sev patīkamu, turklāt izmaksas būs tādas pašas, lai ko Jūs izvēlētos. Visi guļamie dīvāni tiek aprīkoti ar īpašu muguras sieniņu, lai miega laikā Jūs neskartos pie istabas sienas. Lai kādu dīvāna modeli Jūs izvēlētos, tā transformēšana neradīs liekas problēmas un uz grīdas seguma neradīsies defekti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *