Satriecoši kamīni mājas apkurei

Kamīni rada ļoti mājīgu un patīkamu noskaņu, jo ražotāji īpašu uzmanību pievērš dizainam un optimālai siltumatdevei. Kamīnkrāsnis ir parocīgas un iederas jebkurā telpas interjerā, jo to izkārtojums atkarīgs vienīgi no Jūsu iecerēm.

Praktisks risinājums ir stūra kamīni, kas veikli uzsilda telpu, taču netraucē pārējo mēbeļu novietojumam un labi iederas pat mazās telpās. Granulu kamīni ir vēl ērtāki, pietam pēc sadegšanas pelnu ir maz. Somijā patentētas inovatīvās tehnoloģijas, īpaši izvēlēti apdares materiāli un daudzas citas lietas ļaus Jums izbaudīt priekšrocības, ko dod krāsnis.

Vairāk lasi- https://www.tulikivi.lv/katalogs/

Pirts parocīgās malkas krāsnis

Pirts krāsnis ir ērts risinājums, jo pirtī izmantojamiem akmeņiem ir speciāla tvertne un krāsns durtiņu vēršanas virzienu var mainīt. Malkas krāsnis pielāgotas arī priekštelpas sasildīšanai, tāpēc arī tiem cilvēkiem, kas tur atradīsies, būs patīkama atmosfēra. Ja gribat veidot tā dēvēto “melno” pirti, labākais krāsns apdares materiāls būs ziepjakmens, jo tas lēni atdod visu siltumu, līdz ar to telpas sienas vienmērīgi nožūs. Krāsnis un to durtiņas jātīra regulāri, taču tas neprasīs daudz laika. Pati atrašanās pirtī būs tik relaksējoša, ka uzreiz aizmirsīsiet par ierasto steigu un tiešām izbaudīsiet pirts smaržu.

Ērtas plītis mājokļa sildīšanai

Plītis var izmantot dažādiem nolūkiem, turklāt ļoti atšķiras to sniegtā siltumatdeve un citi parametri, tāpēc rūpīgi aplūkojiet katru no piedāvātajiem variantiem. Turpretim kombinētās plītis ar atsevišķu cepeškrāsni veic arī citu funkciju, tāpēc būs lieliska iespēja gatavot ēdienu ar jau iegūto siltumu. Ieskatoties piedāvājumā vērts padomāt, vai Jums vajadzīga plīts ar divām cukām, jo tas dotu iespēju lietot abas šīs plīts funkcijas reizē. Liela daļa no plītīm simtprocentīgi veidotas no ziepjakmens, līdz ar to virsmu nav tik vienkārši deformēt, saskrāpēt utt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *