Auto riepu glabāšana Rīgas rajonā.

Mašīna bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Riepām un to tehniskajam stāvoklim noteikti ir izteikti liela loma ceļu satiksmes drošībā. Automašīnai jāatbilst visiem drošības standartiem, neskatoties uz to, vai lietojat pavisam jaunas vai arī jau lietotas riepas. Auto riepas ir nopērkamas lielā cenu amplitūdā. Pirms riepu meklēšanas, vienmēr iesakām konsultēties ar auto riepu servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par izvēles pareizību. Auto riepu garāžas bieži piedāvā arī auto riepu uzglabāšanas pakalpojumus.

Kas jāzina par automašīnu diskiem?
Auto Riepu disku un riepu servisos ir iespējams saņemt dažāda tipa šo automašīnu detaļu apkopi un labošanu. Auto diski ir svarīgs riepu elements auto riepu montāžā un arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda veida auto diskus – Lietie diski, tērauda automašīnu diski, kaltie automašīnu diski. Pārvietojoties pa nekvalitatīvu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz mašīnas riepu garāžu, noteikti vēlams pārbaudīt arī disku stāvokli un arī, nepieciešamības gadījumā, tos salabot. Riepu garāžas papildus disku labošanai, piedāvā arī auto riepu balansēšanu un arī to nomaiņu.

Ziemas kā arī vasaras mašīnas riepu seviss.
Mūsu valstī ziemas riepas jālieto no 1. oktobra līdz pirmajam martam. Protams, ka šis periods var ieilgt, jo viss ir ļoti atkarīgs no laikapstākļiem. Ja izmantojat vissezonas riepas, nepieciešams pārbaudīt to protektora biezumu, vēlams pirms nākamās sezonas sākuma. Viens no labākajiem ieguvumiem, pērkot lietotas riepas vai mazlietotas riepas, noteikti ir cenu starpība, kas noteikti ir ievērojama, gandrīz 40% zemāka. Tas attiecināms gan uz vasaras, gan ziemas automašīnu riepām.Pavisam jaunas vai arī jau lietotas auto riepas, vislabāk ir pirkt sertificētās riepu garažās un servisos.

Kur meklēt riepu garāžu?
Ulbrokā ir atrodams auto riepu serviss, kas nodrošina saistošus risinājumus katram klientam. Ja nepieciešams paglabāt savas nesezonas mašīnas riepas, jo mājas vai garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz auto riepu garāžu un izmantot mašīnas riepu noliktavas pakalpojumu. Auto riepas Rīgā un arī Ulbrokā noteikti ir iespējams pārbaudīt, labot, nomainīt un arī visādi citādi savest kārtībā esošajai vai nākošajai darba sezonai. Riepu noliktavā arī izmērīs protektora biezumu, salabos auto diskus kā arī, vajadzības situācijā, balansēs auto riepas, lai braukšana ir droša un ērta gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *