Auto riepu noliktava Ulbrokā.

Bez riepām nav atrodams neviens transportlīdzeklis. Ceļu satiksmes drošībā, riepu tehniskajam nobraukumam ir ļoti ārkārtīgi nozīme. Mašīnas riepu tehniskajam nobraukumam noteikti jāpievērš ļoti liela vērība, neatkarīgi no tā, vai braukts tiek ar jaunām, mazlietotām vai lietotām automašīnas riepām. Ja vēlaties iegādāt lētas riepas, tad iesākumā vajadzīgs apzināties, vai runa ir par jaunām vai arī lietotām riepām, jo cenu kategorijas noteikti ir ļoti dažādas. Mašīnas riepas dažādās grupās iedala pēc apmēram 10 kritērijiem, tādējādi konsultācija ar speciālistu, pirms riepu maiņas, noteikti nenāks par ļaunu. Vislabākos speciālistus var sastapt sertificētos auto riepu servisos, kuros sniegs pārdomātas konsultācijas un noteikti iespējams uz vietas pārbaudīt savu riepu un arī disku stāvokli.

Kādi apstākļi bojā auto diskus un riepas?
Auto riepu servisā iespējams saņemt dažāda veida mašīnas riepu un arī disku apkopes pakalpojumus. Mašīnas diski ir svarīgs elements riepu montāžā un arī kopējā auto tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda veida diskus – Lietie auto diski, tērauda auto diski, kaltie automašīnu diski. Pārvietojoties pa nekvalitatīvu ceļa segumu, auto diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz auto riepu garāžu, katrā ziņā vēlams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un arī, nepieciešamības apstākļos, tos salabot. Mašīnas riepu garāža papildus auto disku labošanai, nodrošina arī auto riepu balansēšanu kā arī to maiņu.

Ziemas un arī vasaras mašīnas riepu cenas.
No pirmā oktobra līdz pirmajam martam pie mums drīkst braukt tikai, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Riepu garāžās un arī servisos noteikti iespējams iegādāties gan jaunas, gan jau lietotas ziemas riepas. Galvenā atšķirība jaunām kā arī lietotām riepām noteikti ir to lietošanas mūžā un cenā, kas var būt pat četrdesmit procentus zemāka, ja tiek pirktas mazlietotas mašīnas riepas vai arī riepu komplekti. Līdzīgi ir ar vasaras un vissezonas auto riepām. Lietotu vasaras mašīnas riepu cena ir gandrīz uz pusi mazāka. Pirms jaunu vai lietotu mašīnas riepu iegādes, iesakām konsultēties ar speciālistiem, lai gūtu labāku priekšstatu par to, kādi ir lietotu un mazlietotu riepu plusi kā arī mīnusi, ja ir plāns iegādāties lietotas riepas.

Ko nodrošina mašīnas riepu noliktavas?
Mašīnas riepas Rīgā pārbauda dažādos auto riepu kā arī auto disku apkopes servisos. Tā pat ir iespējams nodot savas nesezonas mašīnas riepas auto riepu servisā. Auto riepas Rīgā noteikti ir iespējams pārbaudīt aizbraucot uz auto riepu servisu, kas nodrošina visu, sākot no doagnostikas un arī balansēšanas, un beidzot ar jaunu kā arī mazlietotu mašīnas riepu pirkšanas variantiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *