GALDU UN KRĒSLU ĪRES PIEDĀVĀJUMS

Mēbeļu izgatavotājs no Latvijas, kas piedāvā ar krēslu un galdu tirdzniecību, kā arī nomu. Galdu īre, krēslu noma, bet varbūt abi divi – dizainakresli.lv mājaslapai būs jums ko piedāvāt, jo šī ražotāja mēbeles ir smalkas un izturīgas vienlaicīgi. Liektā finiera tehnoloģija un tā nodrošina, ka krēsli ir ļoti viegli, turklāt to dizains ir veidots tā, lai tos būtu patiesi kompakti sakraut vienu uz otra. Koka krēsli virtuvei ar galdiem stila ziņā te būs saskaņoti, tādējādi veidojot lielisku kombināciju, kas nepaliks nepamanīts stila gardēžu acīm.

Ja jūs meklētajt galdu nomu, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja ir paredzēts apjomīgs notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad noderīgs būs galda modelis “Arthur”, jo tas ir liels un izturīgs, taču tajā pašā laikā nav smags. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk derētu tāda kā bāra atmosfēra, jums piemērotākais būtu modelis “Moriss”, kas pieejams gan tumšā, gan baltā toņkārtā.

Ja galdi vairāk asociējas ar pasākumiem, kur plānota ēšana, tad krēslu noma ir aktuāla arī gadījumā, ja ēšanas vietā paredzēta akadēmiskāka nodarbe, proti, konference. Te noteikti būtu pirmajā vietā jāliek konferences apmeklētāju ērtības – ja vēlaties, lai dalībnieki te paliek līdz beigām, parūpējieties par krēsliem, kuros ir ērti sēdēt!

Dizainakresli.lv piedāvā sešu veidu krēslu nomu, un tas ir pietiekami daudz, lai atrastu vajadzīgo, bet nav pārāk daudz, lai neapmulstu no izvēles. Būtiska šo krēslu priekšrocība ir ergonomiskais dizains, kas nodrošina gan to, ka šie krēsli neko daudz nesver, bet arī to, ka tos ļoti kompakti var salikt vienu uz otra, lai varētu pārvietot.

Kolekcijas Flow krēsli ir pieejami 250 eksemplāros, tāpēc dizainakresli.lv spēj nodrošināt krēslu piegādi pat ļoti lielam pasākumam.

Par galdu un krēslu nomu ir kā viss ir skaidrs, bet kāpēc vajadzīga arī garderobes statīva noma? Pavisam vienkārši – šis it kā sīkums var sabojāt pat lielu pasākumu, ja tā nebūs! Jāatceras tomēr, ka mēs dzīvojam klimata zonā, kur nokrišņi mēdz uzbrukt jebkurā gadalaikā, kur silts laiks mijas ar aukstumu, turklāt laika apstākļu maiņas bieži vien pārsteidz nesagatavotus, jāpatur prātā, ka cilvēki uz pasākumu var ierasties ne tikai ar mēteļiem, bet pat ar lietussargiem vai pārvelkamiem apaviem. Un kas gan var būt neglītāks kā jakas un somas, kas sagāztas uz krēslu atzveltnēm. Vai vēl trakāk – ja pasākums nav plānots ar sēdēšanu pie galda, tad var sanākt tā, ka nav pat šo  atzveltņu, tātad savas mantas nākas staipīt līdzi! Esiet proaktīvi plānošanas darbā un nepieļaujiet tik nelāgas kļūdas!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *