AKTĪVA ATPŪTA ŪDENS TUVUMĀ

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem. Šāds atpūtas veids ir viens no relaksējošākajiem un pēc tā var just ne tikai fizisko, bet arī emocionālo piepildījumu. Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Cilvēki ļoti labprāt rīko piknikus un dodas pārgājienos ar teltīm, kā arī izmanto laivu nomas iespējas. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

Ieskaties – http://www.bullulaivas.lv/

KUR NOMĀT SUP DĒLI UN LAIVAS?
Aktīvās atpūtas piekritējiem var rasties interese par to, kur nomāt laivu vai, piemēram, SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Arī aktīvās atpūtas preču veikali mēdz piedāvāt servisu, kura ietvars tiek nomāta aktīvās atpūtas atribūtika. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

Aiz laivu nomas, otrs populārākais pakalpojums ko mēdz izmantot interesenti, ir SUP dēļu noma. Supošana ir populārs izklades veids visā pasaulē, ne tikai Latvijā. Braucot ar SUP dēli, var apvienot patīkamo ar lietderīgo – tiek leliski pavadīts laiks un arī trenēta visa ķermeņa muskulatūra. SUP dēļi atšķiras – ir tādi, kas ir vairāk piemēroti iesācējiem un ir tādi, kas izmērā tik lieli, ka var kalpot arī mantu pārvadāšanai. Iespējams iznomāt arī tādus SUP dēļus, kuriem var piemontēt buru un pat lielie dēļi uz kuriem vienlaicīgi var atrasties pat līdz 10 cilvēkiem!

Latvija pasaulē ir pazītama ar savu skaisto dabu, zaļajiem mežiem un zilajiem ūdeņiem, tādēļ pašsaprotami, ka daudzi vēlas atpūsties tieši šeit, nevis doties uz siltajām zemēm.. Tieši šī iemesla dēļ, laivu noma un dažādu citu ūdens izklaides iespēju nodrošināšana ir viens no Latvijas uzņēmēju jājamzirdziņiem un tas noteikti ir jāatbalsta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *