KUR PIRKT JAUNU AUTO?

Ja nepieciešams iegādāties jaunu auto, tad īsā laika posmā atrast tam līdzekļus var būt ļoti grūti, lai neteiktu, ka sarežģīti. Parasti šie izdevumi pārsteidz cilvēkus nelaikā un ir jāmeklē risinājumi pie dažādiem aizdevējiem. Daudziem automašīna ir pati nepieciešamākā ikdienas gaitu sastāvdaļa, tādēļ ir patīkami, ka ir iespēja, nepieciešamības gadījumā, auto likstas atrisināt ātri un vienkārši. Ar interneta starpniecību ir iespējams saņemt aizdevumu auto iegādei ātri un bez liekām problēmām un birokrātijas. Viss, kas nepieciešams, ir personu apliecinošs dokuments, konts kādā no Latvijas bankām, darba vieta un ienākumi.

Uzzini vairāk – https://www.onefinance.lv/aizdevums-pret-auto/

CIK ĀTRI TIKS VEIKTS NORĒĶINS PAR JAUNO AUTO?
Lai saņemtu auto kredītu, nav nepieciešams iziet cauri sarežģītam un birokrātiskam procesam, kas varētu atbaidīt jau pašā iesākumā. Jāsāk ar sev interesējoša auto atrašanu. Izmantojot auto aizdevumu, braucamrīku ir iespējams nopirkt ne tikai no juridiskas, bet arī fiziskas personas. Lēmums par aizdevuma pieškiršanu tiek pieņemts vienas stundas laikā. Kredīta devējs pārdevējam pārskaitīs naudas summu automašīnas cenas apmēros, bet kredīta ņēmējs summu dzēsīs, veicot ikmēneša maksājumus. Automašīnai, ko vēlaties iegādāties, nav jāveic neatkarīga eksperta vērtējums, tai nav jābūt KASKO apdrošināšanai un nav nepieciešama arī ķīla. Papildus tiek pieskaitīti procenti 9-35% apmērā par aizdevuma piešķiršanu, bet tā ir parasta prakse jebkāda veida aizdevumam.

Latvijas likumi paredz, ka aizdevumi, kas ir pieejami saņemšanai ar interneta starpniecību, ir pieejami personām, kuras ir sasniegušas vismaz 21 gada vecumu, un tie netiek izsniegti personām, kas ir vecāki par 70 gadiem. Auto līzinga zemākā summa, kas ir pieejama interesentiem, ir 1000 eiro, savukārt aizdevuma apmērs nedrīkst pārsniegt 15 tūkstošus eiro. Aizdevējs automašīnas pārdevējam pirkuma summu pārskaita nekavējoties, taču, ja maksājums nenotiek vienas bankas ietvaros, maksājuma saņemšana var aizņemt vienu darba dienu. Pārskaitījumi uz citām bankām parasti notiek vienas dienas ietvaros. Šāda veida kredīts, kas ir pieejams saņemšanai visai īsā laika posmā ir lielisks risinājums brīžos, kad problēmas ar auto nav atrisināmas paša spēkiem un nepieciešami lielāki ieguldījumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *