KUR PIRKT CEĻOJUMA APDROŠINĀŠANU

Mums ir paveicies, ka dzīvojam laikmetā, kurā robežas ir atvērtas un viss, kas nepieciešams tam, lai apskatītu lielāko daļu pasaules, ir laiks un nedaudz liekas finanses. Tiem, kuri mīl ceļot, ceļojumu apdrošināšanas polises nav nekāds jaunums, taču tie, kuri nekad iepriekš tādu nav iegādājušies, varētu likties saistoši tas, kā rodas polises cena un kāda tā ir. Apdrošināt ceļojumu kalpo kā lielisks glābiņš daudz un dažādās nepatīkamās situācijās ceļojuma laikā. Lai arī plānojot ceļojumu nav nekāda vēlme domāt par sliktāko, nekad nenāk par ļaunu laicīgi nodrošināties, lai pēcāk nav nepatīkamu pārsteigumu un izdevumu. Lai arī ceļojuma apdrošināšana nav obligāta, tā ir ieteicama un pat vēlama ikvienam, kurš dodas ārpus savas zemes robežām.

KĀ APDROŠINĀTĀJS NOSAKA POLISES CENU?
Lai varētu izvēlēties un iegādāties vispiemērotāko ceļojuma apdrošināšanas polisi, apdrošināšanas kompānijai ir jāzina daži būtiski fakti, kas sastāda polises pamatu un veido tās cenu. Ceļojuma mērķis, to cik ilgs ir plānots ceļojums, dati par ceļotājiem – to skaits un vecums. Arī ceļojuma tips spēlē lielu lomu – atpūtas brauciens, komandējums, vai plānojat nodarboties ar sportiskām aktivitātēm un tamlīdzīgi kritēriji. Balstoties uz šo sniegto informāciju, apdrošinātājiem ir iespējams sastādīt korektus un piemērotus piedāvājumus un atliek vien izvēlēties, kurš no tiem būs piemērotāks.

KĀDA VEIDA POLISES IR IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES?
Katrā no apdrošināšnāšanas polišu veidiem būs noteikts standarta apdrošināto risku skaits, kas būs nemainīgs. Kā pamata apdrošināmos riskus jāmin medicīniskie pakalpojumi un palīdzība, repatriācijas izdevumi, izdevumi, kas rodas, ja persona ir kļuvusi par invalīdu, personīgo mantu apdrošināšana un arī dažādi riski, kas saistīti ar ceļojuma plānu maiņu. Jo lielāka polises cena, jo vairāk papildus risku tiek apdrošināti, tajā skaitā arī civiltiesiskā atbildība. Arī ķibeles ar nomas auto vai aktivitātes, nodarbojoties ar aktīvo atpūtu, tiek apdrošinātas.

No apdrošināšanas nav jābaidās, jo tā palīdz reizēs, kad situācija var likties bezizejas un jāškiras no lielām naudas summām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *