GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMI RĪGĀ UN CITUR LATVIJĀ.

Grāmatveža arods ir bijis un būs aktuāls visos laikos. Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā ir ļoti pieprasīti un grāmatvedības uzņēmumi mēdz sniegt arī dažādus citus pakalpojumus, tajā skaitā, juridiskās konsultācijas un rīko seminārus, kas saistīti ar finansēm un uzņēmējdarbību.Grāmatvedis vai grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu arī tiem, kuri savas finanses ir izvēlējušies kārtot paši, jo nianses par dažādām, ar finansēm, saistītām lietām, mēdz mainīties ļoti bieži, it īpaši gadījumos, kad tiek pacelti vai samazināti nodokļi kādam uzņēmējdarbības veidam vai pat veselai sfērai. Ja vēlaties dibināt uzņēmumu, neatkarīgi no tā – idejas līmenī, vai esat jau procesā, pieredzējis grāmatvedis un jurists būs ļoti noderīgi resursi informācijas iegūšanai un izmantošanai praksē, kā arī uzņēmuma likvidācijas vai personas maksātnespējas gadījumos, grāmatveža konsultācija būs zelta vērtē. Pieejami arī video semināri , lai vienmēr būtu lietas kursā par aktuālo!

GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI UN JURIDISKĀS MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvet ne tikai darba tiesības un arba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus.VID jau pāris gadus piedāvā iespēju deklārācijas aizpildīt interneta vidē, bet joprojām netrūkst to, kuri izvēlas to darīt paši VID nodaļā, vai šo darbu uztic grāmatvedim. Vēl daļa izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem un jau laicīgi sāk mekēt pakalpojumu sniedzējus ar kuriem sadarboties.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Tādi paši cenas noteicoši faktori ir attiecināmi arī uz juridiskajām konsultācijām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *