PAR KO JĀPADOMĀ PIRMS GRASĀTIES ĪRĒT MĒBELES?

Neatkarīgi no tā, vai organizējat pasākumu vai esat pasākumiem piemērotu telpu īpašnieks, vai, iespējams, plānojat savas sapņu kāzas, pienāk brīdis, kad jāpieņem lēmums attiecībā uz mēbelēm – tās labāk iegādāties vai īrēt? Vai nomāšana nesanāk daudz dārgāka? Kā vispār orientēties piedāvājumā, ja esat izlēmis izmantot galdu un krēslu nomas pakalpojumus? Jebkuram lēmumam ir savi par un pret, tomēr, iedziļinoties šajā jautājumā racionāli, mēbeļu iznomāšana tomēr ir vairākas būtiskas priekšrocības.

Kā pirmo no galdu un krēslu nomas plusiem var minēt plašās izvēles iespējas. Saliekamie krēsli, konferenču krēsli, vai tādi, kuriem ir paliktnis rakstīšanai, mazi apaļi galdiņi vai koka galds kopā ar solu sēdēšanai – tik dažādas variācijas piedāvā mēbeļu noma!

Vēl par labu mēbeļu nomai runā uzglabāšanas faktors. Vai ir jēga aizkraut telpu ar divsimt konferenču krēsliem vai četrdesmit banketa galdiem, ja šo platību var izmantot praktiskāk? Labāk uzticēt šo lietu profesionāļiem – mēbeļu nomas serviss krēslus un galdus kā atvedīs, tā arī aizvedīs.

Jāatgādina, ka mēbeļu noma ir kaut kas vairāk par galdiem un krēsliem – te piedāvājums ir vēl plašāks, lai viss , kas pasākuma telpās nepieciešams būtu īrejmas vienuviet.

Nu kaut vai garderobes noma – vai esat par to padomājuši? Ņemot vērā, cik bieži Latvijā laika apstākļi nelutina, noteikti jāpatur prātā, ka jūsu pasākuma apmeklētāji nereti nāks apkrāvušies ar virsdrēbēm, šallēm, cepurēm, lietusmēteļiem un pat pārvelkamiem apaviem. Ko mēs ar to darīsim?

Garderobes statīvi, ko iespējams iznomāt, ir stabili, vienkārši un ērti. Ir iespējams īrēt tikai pašu statīvu, un atsevišķi, ja nepieciešams, var īrēt arī garderobes numuriņus. Bet kurš būs garderobists? Arī par to ir padomāts – labā mēbeļu nomā jums piedāvās pat garderobista pakalpojumus, kas būs īpaši noderīgi laikā no oktobra līdz februārim, kad cilvēkiem ir daudz un dažādu mēteļu, kažoku un jaku.

Vai vasarā garderobes statīva īre nav nepieciešama? Nav, ja visiem būs kāds stūrītis, kur nolikt liekās mantas, maisiņus un tamlīdzīgas lietas. Ja šādas vietas nav, tad statīvs bez numuriņiem un garderobista ir lielisks risinājums, kas signalizēs, cik ļoti jums rūp jūsu pasākuma apmeklētāji.

Varbūt kādam šķiet, ka mēbeļu noma nav nekas svarīgs, bet iedomājieties, kas notiks, ja solītie galdi vai krēsli netiks atvesti laikā? Tas var izgāzt visu pasākumu! Tāpēc noteikti jāizvēlas drošs, uzticams un atbildīgs nomas mēbeļu uzņēmums.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *