Eleganti un praktiski krēsli

Vai kādreiz esat aizdomājušies, kas ir tās mēbeles, bez kurām nevar iztikt? Viena no tādām mēbelēm pavisam noteikti ir krēsli. Krēsli ir ne tikai mēbele, uz kā sēdēt – tie nosaka arī atmosfēru un liecina par mūsu stila izjūtu.

Neatkarīgi no tā, vai tie ir bāra krēsli, konferenču krēsli vai atpūtas krēsli – dizainakresli.lv viennozīmīgi ir pareizā izvēle vislabākajam rezultātam.

Jau vairāk kā 10 gadus dizainakresli.lv nodarbojas ar kvalitatīvu krēslu ražošanu.

Kāpēc izvēlēties tieši šos krēslus? Pirmkārt, tā ir augstākā kvalitāte – dizainakresli.lv garantē, ka šīs mēbeles būs izturīgas un kalpos gadiem ilgi.  Otrkārt, stils – saplākšņa krēsli ir īpaši ar gaumīgām, liektām līnijām un formām, kas jebkurā interjerā iederās ļoti labi un harmoniski. Treškārt, materiāls, no kā šie krēsli tiek izgatavoti, ir liekti līmētais finieris, tāpēc tie ir viegli pēc svara, kas ir būtiski, ja nepieciešāms krēslus pārvietot, turklāt to ergonomiskā forma arī sēdēšanu padara izteikti ērtu un patīkamu. Ceturtkārt, bet ne mazsvarīgāk – šie tomēr ir dizaina krēsli, kuru projektus ir izstrādājuši pasaulē slaveni interjera dizaina profesionāļi, piemēram, Pancho Nikander (Somija), Komplot Design no Dānijas, Eric Pfeiffer no Amerikas Savienotajām Valstīm un vēl daudzi citi.

Kāpēc izvēlēties dizainakresli.lv piedāvāto produkciju? Tāpēc, ka šis ir uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu profesionālos pieredzi krēslu un cita veida mēbeļu ražošanā. Dizainakresli.lv sevī nes 3 galvenās vērtības: kvalitāti, eleganci un komfortu.

Elegance. Saplākšņa krēslu līnijas un formas ir liektas un plūstošas. Šāda veida krēsli bagātina jebkāda veida interjeru. Modes guru atzinīgi novērtēs dizainakresli.lv krēslu dizainu, ko īpaši veidojuši pasaules vadošie interjera dizaineri no Dānijas, ASV, Norvēģijas un citurienes.

Komforts – liekti līmētā finiera tehnoloģija nodrošina, ka saplākšņa krēsli ir apbrīnojami viegli, tādēļ tas atvieglo krēslu pārvietošanu, turklāt tie veidoti tā, lai būtu ātri uzliekami viens uz otra un kompakti glabājami.

Lai gan stils ir iegūts ārvalstīs, šie krēsli tomēr ir patiess pašmāju ražojums. Latvijā ražoti krēsli –  tas nozīmē, ka tos ir iespēja aplūkot klātienē pirms iegādes, un tie tiks piegādāti ātrāk un lētāk salīdzinot ar izmaksām, kas rastos, pasūtot mēbeles no ārzemēm, kā arī vajadzības gadījumā pasūtījumu ir iespējams individuāli pielāgot jūsu idejām.

Dažāda veida krēsliem ir arī citas lietas, kas jāņem vērā – ja nepieciešami koka krēsli virtuvei vai bāra krēsli, tad nepieciešams atrast tādus, ko ir ērti kopt.

Bet konferenču krēsliem uzmanība jāpievērš pilnīgi citiem aspektiem, tādēļ ka ļoti nozīmīgi ir tas, vai komfortabli būs šajos krēslos pavadīt visu dienu, vai krēslus irviegli salikt vienu uz otra un bez sarežģījumiem nogādāt kur citur, vai krēslu kājas nenodarīs skādi grīdas segumam un tamlīdzīgi.

 

Ja jūs apzināties, cik nozīmīgi ir tas, lai krēsli ātri nenolietojas, turklāt izskatās gaumīgi, tad jums jāpasūta tie no firmas, kas ir šeit Latvijā un uzņemas atbildību par savu darbu un rūpējas par draudzīgu attieksmi pilnīgi pret visiem klientiem. Latvija vienkārši ir pārāk maza, lai mēbeļu ražotājs varētu  atļauties bojāt savu reputāciju.

Ražotājs, kas atrodas Latvijā par ikvienu savu darbu un klientu atbild ar savu reputāciju, tāpēc vēl jo vairāk varat būt droši, ka dizainakresli.lv vienmēr rūpēsies par krēslu ilgmūžību un individualizētu apkalpošanu.

 

Uzticamas sadarbības partneris ir būtiska vērtība ikvienā gadījumā, kas nodrošina  izdošanos vismaz par 50 procentiem – tas attiecas gan uz atpūtas krēsla iegādi, gan uz sava biznesa vizuālās identitātes izveidi. Izvēlies gudru un gaumīgu krēslu ražotāju – dizainakresli.lv!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *