TORTU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai maziem svētkiem, allaž aktuāls ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojumu sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī privātus pasūtījumus vairāka veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, katrā ziņā aktuāls kļūst jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes uz pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tālab pakalpojumu sniedzēju ir diezgan daudz.

Ja runa ir tieši par to, kas cep kliņģeri pēc pasūtījuma, tad ir opcija izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoru piedāvāto klāstu šajā jomā. Allaž der atcerēties zelta likumu, ka lētākais ne vienmēr nozīmē labāko un ir jāmāk izvēlēties zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtīšanai. Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, taču kā izvēlēties labāko? Katrā ziņā iesākumā jāvadās pēc rekomendācijām no citiem klientiem, pēcāk jāizvērtē cenas un līdz ar to galaprodukta attiecība un arī, saprotams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti gatavošanai, parasti, visos veikalos maksā ļoti līdzīgi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība ir konditora prasme un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz dārgāka, apzīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai arī kliņģeri, vēlas, lai rezultāts būtu gards un līdz ar to viesi labi paēduši, tai skaitā, pastāv liela izdevība, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

KAS KLĀJ GALDUS BANKETAM?
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums kļūst tik pat izplatīts un arī pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā rodas aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenu un līdz ar to daudzuma attiecība, tādēļ pircējiem vēlams sākotnēji iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditoreju vai arī galdu klāšanas firmu. Banketu ēdienkartē lielākoties ir ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Pasūtījums ir augstākās kvalitātes, svaigs un arī gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Veiksmīga konditoreju un arī galdu klāšanas servisa sniedzēja piesaiste savam pasākumam, ir viena maza daļiņa no visa, lai pasākums būtu izdevies un viesi dotos mājās priecīgi un garšīgi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *