AUTO RIEPU TEHNISKĀ APKOPE SERVISĀ.

Līdzīgi kā cilvēki nepārvietojas bez apautām kājām, būs neiespējami iedomāties automašīnu, kas brauktu bez riepām. Automašīnas riepu nolietojuma pakāpe un to kopējais tehniskais stāvoklis, nenoliedzami būs viens no būtiskākajiem rādītājiem tam, cik drošs ir auto, atrodoties uz ceļa un piedaloties ceļu satiksmē. Automašīnai jāatbilst visiem drošības standartiem, neskatoties uz to, vai lietojat jaunas vai arī jau lietotas mašīnas riepas.Automašīnu riepas katrā ziņā ir iegādājamas plašā cenu amplitūdā.

Uzzini vairāk – https://mmkserviss.lv/riepu-abc/

 

Auto servisa darbinieki un auto riepu eksperti, vienmēr laipni atbildēs uz visiem jautājumiem un arī konsultēs par atbilstošāko risinājumu. Auto riepu serviss nodrošina arī mašīnu riepu uzglabāšanas servisu. Auto Riepu pārbaude, īpaši, ja riepas ar radzēm, un citi ar auto riepu uzglabāšanu un izmantošanu saistīti jautājumi, tiek veikti riepu servisā, jebkuram klientam. Ja ar mašīnu brauc pa vājas kvalitātes ceļu, izredzes sabojāt automašīnas diskus ir ārkārtīgi liela. Jebkurā auto riepu noliktavā parūpēsies arī par mašīnas diskiem, ja būs tāda vajadzība. Riepu servisi nodrošina arī auto riepu maiņu un auto riepu balansēšanu.

 

RIEPU UZGLABĀŠANA.

Ziemas automašīnu riepu sezona Latvijā iesākas pirmajā oktobrī un beidzas pirmajā martā. Protams, ka šis laika posms var ieilgt, jo viss ir atkarīgs no laikapstākļiem. Ja lietojat vissezonas automašīnu riepas, vajadzīgs pārbaudīt to protektora stāvokli, vēlams pirms katras sezonas sākuma. Pērkot lietotas vai mazlietotas ziemas riepas, bez šaubām ir ekonomija, jo pastāv iespēja ietaupīt teju četrdesmit procentus, kas ir diezgan liela naudas summa. Nereti, šāda atšķirība ir arī vasaras vai vissezonas riepām.Pirms riepu pirkšanas, bez šaubām iesakām konsultēties ar servisa darbiniekiem, par labākajiem risinājumiem konkrētajai automašīnai.

 

RIEPU UZGLABĀŠANA, APKOPE, DIAGNOSTIKA UN CITI PAKALPOJUMI.

Riepu serviss, kas piedāvā saistošus risinājumus ikvienam klientam, vienmēr ir zelta vērtē. Ja vajadzīgs nodot glabāšanā nesezonas automašīnu riepas, jo mājas vai garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz riepu garāžu un lietot mašīnas riepu uzglabāšanas servisu. Auto riepas servisos visā Latvijā ir iespējams pārbaudīt, labot, mainīt un arī visādi citādi savest kārtībā esošajai vai arī nākošajai darba sezonai. Auto riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos diskus un, vajadzības reizē, balansēs auto riepas, lai braukšana ir droša kā arī patīkama gan šoferim, gan pasažieriem un arī arī citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *