LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI LATVIJĀ

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda tipa kravu pārvadāšana ir bijusi akuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta sfēras attīstības sastāvdaļa. Viss tas, ko varam iegādāties veikalu plauktos, ir dažādu loģistikas servisa kopuma rezultāts. Loģistikas pakalpojumi sevī ietver katru soli no mantas radīšanas, līdz nonākšanai līdz patērētājam. Loģistikas servisu uzņēmumos veic gan atsevišķi nolīgtas loģistikas kompānijas, gan atsevišķas loģistikas nodaļas, kas parasti atrodamas lielos uzņēmumos. Lai klienta pieredzi servisu saņemšanā padarītu vēl  patīkamāku, tiek piedāvāti daudzpusīgi saistīti pakalpojumi, piem., starptautiskie un vietējie kravu pārvadājumi, konteineru pārvadājumi un arī kravas taksometrs. Kravu iespējams piegādāt arī izmantojot gaisa un jūras ceļus.

Ieskaties – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/autotransporta-kravu-parvadajumi.html

KĀ ATŠĶIRAS TRANSPORTĒŠANAS VEIDI?

Katrs klients un tā vajadzības tiek vērtētas atsevišķi, lai ir iespējams nodrošināt piemērotāko un drošāko pārvadājumu formu, balstoties gan uz galamērķi, gan kravas specifiku. Loģistikas pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru servisu. Visi pakalpojumi tiek piemēroti, balstoties uz kravas specifiku, kas sevī ietver arī negabarīta kravas transportēšanu. Neatkarīgi no tā, vai krava tiek pārvadāta ar kravas auto, avio, dzelzceļu vai kuģi vai ar velosipēdu – visam procesam ir jābūt pārdomātam un kvalitatīvam, lai esošie klienti, pēc lieliska servisa saņemšanas būtu gatavi turpināt sadarbību arī nākotnē.

IZPLATĪTĀKAIS KRAVU PĀRVADĀŠANAS VEIDS.

Protams, ka kravu transportēšanas veidi savā starpā atšķiras. Ņemot vērā to, ka kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, ašķiras, ir iespējams atrast piemērotāko pārvadāšanas veidu, tādējādi rodot visoptimālāko risinājumu pircēja vajadzībām. Auto kravu pārvadājumi mūsdienās ir populārākais kravu pārvadāšanas veids. Šāds kravu pārvadāšanas veids ir viegli organizējams ne vien pārvadāšanai pa Eiropas ceļiem, bet arī citur pasaulē. Savukārt, par drošāko un ātrāko kravas pārvadāšanas formu, tiek uzskatīti avio pārvadājumi, kas bieži vien tiek izmantoti sensitīvas kravas pārvadāšanai. Viens no lētākajiem un izdevīgākajiem risinājumiem ir arī pārvadājumi izmantjot dzelzceļu, jo šādi ir iespējams pārvadāt arī nestandarta kravas veidus. Mūsdienās, tā pat kā pirms vairākiem simtiem gadu, populārs ir arī kravas pārvadāšanas veids, izmantojot jūras ceļus. Šādi ir iespējams piegādāt kravas ne tikai uz lielākajām Eiropas ostām, bet arī Āzijas un pat Amerikas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *