KĀDS IR BANKETA ĒDIENKARTES PIEDĀVĀJUMS?

Nākot tuvāk kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr nozīmīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams pirkt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc pakalpojumu sniedzēju būs diezgan dažādi.

 

KŪKAS, KLIŅĢERI UN ARĪ TORTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Lieliskākais ir zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, protams,  piedāvājumu attiecība.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr būs nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pirkuma veikšanas brīdī.

 

Banketa galdu klāšana būs vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Dažāda tipa banketi telpās un arī ārpus tām, būs īpaši populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un mazāku pasākumu viesu paēdināšanai. Nenoliedzami nevajag aizmirst par to, ka pirms pirkuma izdarīšanas, vēlams iepazīties ar pakalpojuma sniedzēja pieredzi un pieredzei šajā sfērā, jo, ja ņem vērā to, ka nepieciešams paēdināt lielu daudzumu cilvēku, svarīga ir cena. Banketa ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens vienmēr tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *