Auto logu maiņa un remonts

Plaisa vai skrāpējums tieši uz mašīnas loga jau ir slikts pārsteigums jebkuram automašīnas īpašniekam. Remontēt, mainīt vai jau vienkārši doties tālāk jau ir katra izvēlēšanās. Pat, ja defekts nemaz neapgrūtina, būs jāielāgo, kad tagad vai arī vēlāk arī mazākā mikroplaisa izplatīsies pie tam auto stiklu maiņa vienalga būs nepieciešama. Bez tam plaisa varētu traucēt kā arī šoferim redzējumu. Un tieši tas jau būs drošības moments, kuru nedrīkst aizmirst. Un plaisas sabojā visu automašīnas izskatu kā arī atgādina pašu nelaimes notikumu. Tādēļ bez šaubām – vislabāk ir pasūtīt auto stiklu remontu vai vējstikla maiņu un tad gulēt bez bailēm.

Apskatīt piedāvājumu – https://www.carglass.lv/pakalpojumi/stiklu-remonts

Vējstikla maiņas cena un kvalitāte

Ieraugot bojājumu sava auto stiklos, tiek nonākts uzreiz pie pārdomām, kas ir tas, kas būs tagad – vējstikla remonts vai maiņa? Auto stiklu remonts tiks veikts reizēs, kad maiņa var būt nevajadzīga bojājuma nenozīmīguma dēļ. Kad tieši uz stikla ir arī nelielas plaisas vai pat skrambas, kvalitatīva servisa darbinieki, veicot remonta darbus, padara bojājuma vietu gandrīz nemanāmu. Kā arī vējstikla remonts izmaksu ziņā ir patīkamāks nekā, piemēram, auto stiklu maiņas cena. Vējstikla remonts vai arī cita auto stikla remonts tiks veikts, lietojot īpašus polimērus kopā ar aprīkojumu. Izmantojot nelielu cauruma vietu, zem spiediena ieplaisījuma vidū tiks vadīts polimērs, kas tad vienmērīgi piepilda pilnīgi visu bojājuma vietu uz stikla. Šī procesa rezultātā bojājuma vieta ir salabota, tā kļūst gluda visbeidzot pazūd. Bet vējstikla remonts ir jāveic pēc iespējas ātrāk pēc bojājuma rašanās, kas tad palīdzēs iegūt labākus iznākumu rezultātus. Kaut gan, kad auto stikls jau ir sabojāts vai auto stiklu remonts nav iespējams, ir jārealizē auto vējstiklu maiņa pilnībā. Droši servisi visu laiku garantē izcilu kvalitāti un arī paša remonta nosacījumus, pie tam atbilstošu mašīnas logu maiņa cenas attiecību.

Ir vajadzīga vējstiklu maiņa – pie kā griezties?

Diezgan daudzi servisi piedāvā cilvēkiem tāda veida darbus, piemēram, kā auto logu remonts un maiņa. Visbiežāk auto logu remonta pakalpojums tiek meklēts priekš tam, lai novērstu divus izplatītākos bojājumu veidus – šķembas un plaisas. Auto stiklu plaisu remonts ir jūtami izdevīgāks nekā visa auto stikla maiņa. Tādēļ, meklējot savu servisu, parasti pietiekami jāizanalizē serviss. Jāizvēlas tāda vieta, kurā stikli auto logu maiņai ir uzstādīti vienīgi no ražotājiem ar licenci. Jādod priekšroka auto logu remonta uzņēmumam, kur pielieto mūsdienīgu aprīkojumu pie tam ir tīrība darba zonā, tas, piemēram, padara mazāku varbūtību, ka vējstikla remonta darba laikā putekļi nonāk stikla šķirbās. Tīra vieta ir būtiska arī tad, ja tiek veikta auto logu maiņa. Jebkādi svešķermeņi, kuri tiks apakšā zem hermētiķa, varēs novest pie ūdens noplūdes iekšpusē. Nenoliedzami jau ir jāsalīdzina auto stiklu remonta cenas Jūsu izvēlētajā vietā ar konkurentiem, taču nemeklējiet vislētāko servisu, jo šeit svarīgi turēt prātā to, ka tieši veikto pakalpojumu kvalitāte vienmēr būs pirmajā vietā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *