Visiem patīk izbaudīt vēja brāzmu matos īpaši tad, kad kājās ir skrituļslidas!

Skrituļslidas jau ir tieši tāds pats patīkams kā arī labs atpūtas un izklaides variants, piemēram, kā divritenis, vieritenis vai citi aktīvā sporta inventāra veidi. Skrituļslidas ļauj pavadīt laiku esot vienatnē, vai arī ar draugiem vai ģimeni. Jūs varat braukt kā vieglā pastaigas tempā vai aktīvi. Parasti tieši skrituļslidas sievietēm lieto, lai nomest dazus liekos kilogramus, ātri kaut kur aizbraukt vai arī tikai uzturēt fizisko formu. Kā arī tiešsaistē ir ļoti daudz video, kā labi nodarboties ar sportu lietojot skrituļslidas. Pastāv arī skrituļslidas bērniem, kuras palīdz ātri iemācīties un iegrimt aktīvajā un interesantajā sporta ikdienā.

Skrituļslidas iesācējiem, kāds tips būtu atbilstošākais?

Uzstājīga vai fitnesa skrituļošana, lieli vai mazi riteņi, kas domāti atpūtai, dažādiem trikiem, ātrslidošanai – un tas ir tikai sākums tam, kādas tad ir skrituļslidas. Protams, jāizdala arī tādās grupās, kā skrituļslidas bērniem, vīriešiem un skrituļslidas sievietēm. Kādas būs labākās priekš iesācēja? Piemērotākais risinājums ir bērnu skrituļslidas vai fitnesam domātās, šo abu veidu konstrukcijas līdzinās viena otrai, kur atšķirība ir tikai izmēros. Visvairāk atškiras no citām trikiem un ātrai braukšanai paredzētas skrituļslidas, jo, ja vienas ir smagnējas un lielas, kur priekš trikiem vajadzīgs kārtīgi turēt kāju. Tad skriešanas skrituļslidas atšķiras no citiem jo tās vizuāli ir ar lieliem riteņiem, taču tām nav iestrādās bremzes, tāpēc sākumā šīs skrituļslidas ir grūti kontrolēt. Hokeja skrituļslidas ir līdzīgas hokeja slidām pēc to zābaka, kā arī tām jau ir aizsargātas vietas, kur varētu ciest sportista kāja. Kādas tad skrituļslidas Jūs izvēlēsieties, ir Jūsu ziņā, taču vislabāk, kad tad ir pazīstams pārbaudīts skrituļslidu veikals, kur pārdevēji piedāvās Jums atbalstu.

Cena un kvalitāte – kas ir tas, uz ko tad jāskatās darot savu izvēli

Brīdī, kad tiks apmeklēts skrituļslidu veikals, būtu jāizprot uz ko konkrēti skatīties, meklējot skrituļslidas. Galvenais, kas tad jāskatās, ka tieši tām vajadzētu stingri aptvert kāju. Droši var iegādāties mazliet lielāka izmēra skrituļslidas, ja atšķirība nav lielāka par puscentimetru. Šo variantu izvēlas, gadījumā ja tiks pirktas skrituļslidas bērniem vai cilvēkiem ar tieksmi uz kāju pietūkumu. Ja 2 atšķirīgi izmēri Jums šķiet vienādi ērti, jāizvēlās to, kas ir mazāks. Tomēr, lai pārliecinātos, kad izmērs ir pareizs, staigājiet vai brauciet piecpadsmit līdz trīsdesmit minūtes. Šajā laikā Jūs pēda aprod ar zābaku un Jums var būt iespēja pareizi novērtēt, kā Jūtas kāja. Jūsu komforts būs galvenais izvēles kritērijs. Pirms pirkšanas pārliecinieties, ka Jūsu pēdai ir ērti. Neliels diskomforts mērījuma laikā pēc tam pārvērtīsies sāpēs. Ja jūtaties neērti, izmēģiniet kāda cita ražotāja skrituļslidas, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas. Dažādiem brendiem ir savādāka iekšzābaka struktūra, un ir nozīmīgi atrast ērtāko no tiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *