Ārdurvis dzīvoklim vai mājai, kāda tad ir starpība?

“Manas mājas – mans cietoksnis” – tieši šī visiem zināmā frāze ir patiesa tikai tajā gadījumā, ja mājvieta būs ne tikai komfortabla, bet arī, piemēram, aizsargājoša. Un tieši galveno lomu ataino pārdomāti izraudzītas ārdurvis dzīvoklim vai privātmājai. Tām būtu jābūt drošām un vēl izturīgām pret jebkāda veida uzlaušanas iespējām. Kam jāpievērš īpaša vērība, iegādājoties ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai? Vispirms, tas, ka tieši cena nav kvalitātes rādītājs. Piemēram, negodprātīgi pārdevēji jau var pārdot visdārgāko preci, bet tieši tas neatbildīs Jūsu cerībām. Tādēļ īsti speciālisti pienāk katram jautājumam individuāli, lai sameklēt piemērotākās ārdurvis privātmājām, kur ir samērīga cenas un kvalitātes attiecība.

Vai arī cena nosaka to kāda tipa dzelzs durvis būs pārdotas?

Meklējot priekš sevis ārdurvis, vienmēr pieminiet konsultantam, vai nepieciešamas metāla durvis dzīvoklim vai piemēram mājai, tā kā šajā gadījumā būs ievērojama atšķirība. Pamata kā arī būtiskākā atšķirība jau ir tā, kad metāla durvis mājai jau ir tiešā kontaktā ar ielu, tāpēc durvīm vajadzētu būt izturīgām pret augstu mitrumu, temperatūras izmaiņām vai klimatiskajām izmaiņām. Šī iemesla dēļ, meklējot ārdurvis privātmājām, jākoncentrē pastiprināta uzmanība labai slēdzenei un jāprecizē, kāda aizsargājoša kārta tiek izmantota. Bet ārdurvis dzīvoklim drīkst neatbilst šīm prasībām. Visbeidzot, uzliekot metāla durvis mājai, būs jābūt pārliecinātiem par to, cik laba ir siltumizolācija. Parasti ieteikts uzstādīt dubultas ārdurvis privātmājām, lai taupīt siltumu. Kad tiek meklētas jebkura tipa metāla ārdurvis ir pamata priekšnosacījumi, kam jāpievērš vērība – metāla profila (pamatnes) biezums, ārējās tērauda loksnes biezums un tad stiprinājumu klātbūtne. Vienā skatījumā, jo lielākas būs minētās priekšnosacījumu vērtības, jo bez šaubām izturīgākas būs durvis, tajā pat brīdī no otras puses, ir iespēja neizskaidrojami palielināt visas konstrukcijas svaru, kas tad veicinās lielāku inerci un atraku cilpu nodilumu.

Kurā vietā var uziet izturīgākās metāla durvis?

Meklējot dzelzs durvis, klients vispirms pievērš uzmanību vien produkta cenai, kaut gan vēl svarīgāka lieta ir pats izgatavotājs, kas darināja šis durvis. Jo mēdz gadīties, ka nedaudz lielāka cena novedīs tieši pie tā, ka dabūsiet pārbaudītas un arī labas kvalitātes ārdurvis privātmājām. Tā kā tādējādi var tad ir pirkums jau uz ilgiem gadiem, labāk izvēlēties tos ražotājus, kuri atbild par savu kvalitāti. Tas, kad dzelzs durvis un to ražotājs jau ir redzams internetā, ir liels pluss, tā kā vajag skatīt vairāk ziņas tieši par konkrēto zīmolu, un izplatītāju, kas tirgo šī veida produkciju. Labāk ir izvēlēties tos, kas tirgū darbojas vairākus gadus, pie tam apliecinājuši savu produkciju. Būtiski, kad metāla ārdurvis tiek ražotas pilnīgi mehanizēti, tādējādi var izslēgt brāķa variantus. Nav būtiski, kur tieši Jūs pasūtat interneta vietnē vai arī durvju veikalā, taču nenoliedzami, tiek parocīgi, ja metāla durvis dzīvoklim vai mājai var iegadāties online, pie tam saņemot pilnvērtīgu konsultanta atbildi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *