Kas tieši ir jāņem vērā, meklējot brilles vai polarizētas saulesbrilles?

Koriģējošās brilles vai optiskās saulesbrilles mūsdienās – to izvēlēšanās tomēr ir salīdzinoši liels izaicinājums. Briļļu ietvari, kas tad piestāv kā pasākumos, tā arī ikdienā, turklāt uzsver nēsātāja dabīgo skaistumu, kā arī parāda, ka tieši Jūsu zīmolu briļļu ietvari ir moderni, tik tiešām tādi briļļu ietvari ir neaizvietojami. Visbiežāk, kad tika sameklētas tādas optiskās saulesbrilles vai arī koriģējošo briļļu ietvari, ikviens cenšas pēc iespējas ilgāk tos saglabāt, tā kā ko citu līdzīgu būs smagi sameklēt. Ir interesanti, bet, meklējot koriģējošās brilles, īpaši, ja tiek pirkti briļļu ietvari internetā, ieteicams pievērst uzmanību 3 galvenajiem parametriem – rāmja lielums, formai kā arī tā krāsai.

Saulesbriļļu kā arī koriģējošo briļļu ietvaru atlase – svarīgākie momenti, kam tad vērst vērību

Briļļu ietvari, kas izceļ cilvēka personību? Ja tiks iegādāti briļļu ietvari internetā, vienmēr ir labi, kad ir kritēriji pēc kuriem vadīties. Darot savu izvēli, akcents jāliek tieši uz minētajām lietām:

1. Nosakiet savas robežas, šeit runa iet par seju. Briļļu rāmji nedrīkst iet pāri sejas robežām, brilles vai saulesbrilles nevar būt platākas par vaigu kauliem. Kad tiek uzvilktas brilles, to ķepiņām būtu jābūt paralēlām viena otrai. Gadījumā ja viņas tuvojas viena otrai, tādā gadījumā spiedīs degunu, taču, ja ir tālu viena no otras – brilles kritīs nost.
2. Liels nemaz nenozīmē labāks. Pirmām kārtām, rāmis nevar būt pārāk augsts. Protams labi, ja rāmja augšējā mala atrodas vienu līdz divus ml zemāk par uzaci. Izņēmums ir kaķa acs briļļu rāmji. Nav labi, ja briļļu rāmji būs tik augsti, kad Jūsu uzacis var redzēt caur brillēm. Otrā lieta, brilles vai, piemēram, polarizētas saulesbrilles nevar ļoti lielas. Pamēģiniet uzzīmēt 2 līnijas – horizontālas. Viena līnija tiek zīmēta gar uzacīm, otra gar deguna galu. Pamēģiniet uzvilkt brilles un tad pārliecinieties, ka viņas neaizņem vairāk kā divas trešās no vietas starp šīm divām līnijām.
3. Briļļu tiltiņš tieši uz deguna vai deguns uz tiltiņa? Tilts brillēm ir šķērsstienis, kurš vieno abas briļļu rāmja puses. Un tas var arī izcelt sejas vaibstus, tāpat kā skaistumkopšanas izstrādājumi. Augsta tipa tilts pagarina degunu, zems tilts, gluži pretēji, padara to īsāku.
Eksistē zīmolu briļļu ietvari, kuriem ir dubults tiltiņš. Šādai lietai nav tehniska pielietojuma: īstenībā tā ir tikai vēl viena stila detaļa. Gadījumā ja vēlaties koncentrēties uz degunu un padarīt to redzamāku, tad šis veids Jums derēs, bet, ja negribat, labāk būtu no tā izvairīties.

Droša optikas salona izvēle, kurā būs slavenu zīmolu briļļu ietvari

Jebkurā gadījumā, vai, piemēram, Jums būs nepieciešami optio briļļu rāmji, vai arī saulesbrilles bērniem, labāk būtu tos ir pirkt zināmā un drošā vietā, kurā iespējams ne vien atrast polarizētas saulesbrilles, bet arī brilles ar noteiktu korekcijas iespēju redzei. Moderns optikas salons var tikt uztverts ne vien, piemēram, kā veikals, bet, protams, arī kā tā vieta, kur varētu pārbaudīt redzi. Tāpēc, nenoliedzami, optika Cēsīs, Talsos vai Ogrē ar acu ārstu klātienē visu laiku būs daudz vairāk atbilstoša nekā, piemēram, tirgus, kur arī var nopirkt optiskās saulesbrilles vai arī brilles, bet par to atbilstību Jums ir jāšaubās. Tagad ļoti labi optikas veikali Liepājā jau ir atrodami, līdz ar to nav īsti jādodas uz galvaspilsētu, tā kā ļoti daudziem labiem optikas saloniem eksistē filiāles arī citās Latvijas pilsētās. Kaut gan mēģiniet skatīt vairāk klientu atsauksmes, jo vienīgi tā Jūs zināsiet, kā piemēram, kādi tieši optikas veikali Jelgavā tad ir labākie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *