Ar ko tad izceļas mūsdienīgs autoserviss ?

Mūsdienu pasaule tomēr ir diezgan mainījusies, un šodien ar jaunām mašīnām brauc ne tikai diezgan bagāti klienti, taču arī parastie cilvēki, kuriem ir vidējās algas. Līzings, kā arī patīkamā cenu politika jaunām mašīnām arvien vairāk mudina klientus pirkt nevis lietotus, bet jau jaunos auto. Galvenā starpība būs tanī, kad ar veciem auto viegli varēja tikt galā pat mašīnas īpašnieks un nopirkt nepieciešamo auto detaļu, vai īstenot nelielu remontu. Tomēr mūsdienīgas mašīnas visas ir pilnas ar elektroniku, kas tad arī ir tas, kas neļauj vairs izdarīt pastāvīgi remontu, kā rezultātā spiež cilvēkus doties tādās vietās kā, piemēram, sertificēts toyota autoserviss vai arī cita veida auto serviss. Līdz ar to būtu būtiski, lai ir atlasīts ne vienīgi cenu ziņā patīkams autoserviss Rīgā vai citās pilsētās, taču arī ar plašu pakalpojumu klāstu, kas tiek realizēti kvalitatīvi.

Ieskaties – http://carway.lv/

Autoservisu veidi

Visi auto servisi tiek dalīti 3 lielās grupās – oficiāls dīleru autoserviss, daudzu mašīnu marku servisi vai tā sauktie privātie servisi un privātās garāžas.
Ikviens auto pārdošanas serviss specializējas kādā vienā konkrētā auto markā. Tieši tās jau ir drošas firmas ar 17% servisu tirgus daļu. Šāds autoserviss pielieto tikai oriģinālās rezerves daļas un īpašu kvalitatīvu aprīkojumu. Lai sāktu darbu pie automašīnas tehniskās apkopes, katrs oficiāls serviss ir licencēts un vēl saņem atbilstošu sertifikāciju, piem., sertificēts lexus autoserviss. Sazinoties ar dīlera automašīnu servisu, Jūs bes šaubām saņemsiet augstas kvalitātes servisu pie tam ar garantiju jebkāda veida darbam. Taču tādu organizāciju servisa darbi nemaz nav lēti.
Daudzu brendu automašīnu servisos būs izdarīts auto remonts neatkarīgi no tā markas, valsts vai izlaišanas gada. Visbiežāk tādas organizācijas var sniegt arī servisa garantijas kā arī pilda kvalitatīvu remontu. Un tas arī var būt, kā piemēram, sertificēts toyota autoserviss, bet nav šo auto dīleris. Un arī, bez šaubām, šeit pakalpojumu izmaksas būs tiešām mazākas nekā pie izplatītāja. Šāds autoserviss Juglā arī ir atrodams, vai pat arī citā Rīgas mikrorajonā un šeit iespējams pasūtīt tāda veida pakalpojumus, piemēram, kā auto diagnostika vai riepu montāža un balansēšana, protams, arī pats auto remonts un arī citi darbi. Šādi autoservisi aizņem apmēram 31% tieši no visa tirgus.
Visbeidzot pastāv auto remonts, kurš realizēts garāžā, kas standartā ir neliela darbnīca, kurās darbojas vairāki cilvēki. Šajās vietās automehāniķis varētu būt arī ar pieredzi kā arī lietpratīgs, tajā pat brīdī bez nepieciešamās izglītības, turklāt uziet speciālistu jau ir ļoti grūts uzdevums. Standartā tādās garāžās tiks izdarīts sliktas kvalitātes auto remonts. Tajā pašā laikā nebūs piedāvātas nekādas garantijas, bet izmaksas šajā vietā, visticamāk, vienmēr būs mazākas.

Kā tieši atšķirt kvalitatīvu servisu tieši no slikta?

Tad, kad tiek meklēts autoserviss Juglā vai jebkādā citā rajonā, nedrīkst skatīties vienīgi uz darba izmaksām. Nepieciešams novērtēt uzņēmuma darbinieku kvalifikāciju, ka arī nepieļaut, ka auto diagnostika tiek veikta neprofesionālā garāžas darbnīcā. Vislabākajā gadījumā būs iztērēta tikai nauda un laiks. Vissliktākajā – varētu būt nepieciešamas jaunas rezerves daļas vai arī auto. Šeit būtu labākais variants tāds – kamēr ir garantija, auto remonts un apkope jāveic konkrēti pie dīlera. Taču jau pēc garantijas serviss jau nav izdevīgs, un tam jau nebūs lielas jēgas. Labāk ir sazināties ar lieliem servisiem, kas tieši var klasificēties, piemēram, kā sertificēts toyota autoserviss. Kas attiecas uz servisiem privātajās garāžās, to pakalpojumus var izmantot tikai tad, ja ir kāds savs uzticams automehāniķis vai arī auto elektriķis. Pretējā gadījumā vislabāk izlasīt pārējo uzņēmuma klientu rekomendācijas, tā kā arī nekvalitatīvi realizēta riepu montāža un balansēšana var arī novest pie bīstamas situācijas uz ceļa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *