Mājas drošības risinājumi – ko darīt, lai varētu dzīvot mierīgi?

Pat jau ar labām ārdurvīm un uzticamām durvju slēdzenēm nebūs iespējams pilnīgi būt pārliecinātiem par savas mājas aizsardzību. Tomēr, lai maksimāli palielinātu īpašuma aizsardzību, jums jau ir vēlama signalizācijas uzstādīšana mājai vai dzīvoklim. Visas mūsdienīgas sistēmas darbojas pēc līdzīga darbības principa, tomēr atšķiras pēc to datu pārraides veida, sensoru skaita vai veida, gan arī pāris citām funkcijām. Bet, lai saprastu, kas jebkurā konkrētajā gadījumā ir labāks, Jums jāsaprot, kādi tieši drošības risinājumi ir un kā tie darbojas.

Ienāc – https://eurocash1.lv/

Ar ko gan atšķiras savā starpā dažnedāžādi drošības risinājumu veidi?

Skatoties, kādi tad ir drošības risinājumi, mājokļa aizsardzībai, var redzēt, ka to ir salīdzinoši liels skaits. Jūs varat paši sev uzlikt aizsardzības mehānismu vai, piemēram, griezties tieši pie ekspertiem. Pamata atšķirība ir tā, ka, vēršoties tādā uzņēmumā, var būt pārliecinātiem, kad ielaušanās situācijā nāks momentāla reakcija un, protams, dienests dosies uz apsargājamo objektu. Otrajā variantā Jums būs pašiem jāseko līdzi un jāmēģina izsaukt policija. Aizsardzības varianti tiek iedalīti – tehniskā un fiziskā apsardze, inženiertehniskā un kombinētā apsardze.
Fiziskā apsardze – visi esam redzējusi apsargus tirdzniecības vietās vai arī sargu stāvlaukumā, to arī dēvē par fiziskā veida apsardzi. Visbiežāk fiziskā apsardze ir izmantota tajā brīdī, kad ir vajadzīga sardze kādā sabiedriskā pasākumā, vai varbūt jātransportē kāda vērtīga manta, un protams arī īpašuma aizsardzība. Pasūtot pakalpojumus tikai no uzticamas kompānijas būs droši, tā kā tiem parasti ir visi sertifikāti, kā arī garantijas. Taču eksistē opcija, kad tad var tikt atrasti citi drošības risinājumi, piemēram, apsargs, ko var censties noalgot un kas arī apsargās īpašumu. Tomēr šajā gadījumā jau ir salīdzinoši neskaidras garantijas.
Vēl viens opcijas variants, kuru piedāvā cilvēkiem licencēti uzņēmumi ir tā sauktā tehniskā apsardze, kas arī ir diezgan labs un drošs veids. Tādā gadījumā notiek signalizācijas uzstādīšana pie Jums īpašumā un no tās signāls un bieži arī video tiek pārraidīti apsargiem uz “pulti”, kuri cauru diennakti seko objektiem. Tādā veidā uz īpašumu dodās ātrās reaģēšanas dienests un vēl informē Jūs par situāciju kopumā. Bez šaubām, Jūs varat arī paši uzstādīt signalizāciju uz savām viedierīcēm, taču nenoliedzami eksperti rīkosies ātrāk.
Pēdējie 2 veidi ir inženiertehniskais variants un kombinētais, pie tam kombinētais ir skaidrs, kas ir – vairāku variantu apvienojums, atrodot labāko kombināciju. Turpretim, inženiertehniskais veids ir tāds, kad ir lietoti, piemēram, metāla žalūzijas vai dzelzs režģi, kā veikalos uz ielas. Tas nevar nodrošināt pilnīgu aizsardzību, bet viennozīmīgi aizturēs iebrucēju uz ilgu laiku.

Kurā vietā atrast piemērotāko fizisko apsardzi?

Pieredzējuši biznesa cilvēki, kas jau sadarbojas kopā ar vairākām apsardzes kompānijām, izceļ, kam tad jāvērš uzmanība, izvēloties šāda tipa uzņēmumu:
1) Pieredze. Nepastrīdami svarīgs moments, tā kā darba pieredze atspoguļojas profesionālajā izaugsmē un pieredzējuši kompānijas darbības laikā būtiski paplašina iespējas un piedāvājumu.
2) Klienti. Kvalitatīvs apsardzes uzņēmums vienmēr izceļas ar savu milzīgu klientu daudzumu, tostarp lielu pastāvīgo klientu skaitu.
3) Darbinieki. Aizsargājot vairākus objektus un personas, ir nepieciešams ne tikai liels speciālistu daudzums, taču arī sakomplektētas ātrās reaģēšanas komandas, kas tad ir gatavas doties prom pēc pirmā trauksmes signāla jebkurā diennakts laikā.
4) “Pults” tehniskā apsardze. Šis ir viens no aspektiem, kurš atšķir stabilu apsardzes kompāniju. Drošības panelis ļauj saņemt trauksmes signālu pat tad, ja birojā vai dzīvoklī neviena nav, bet signāls sāk darboties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *