Cik uzticams var būt aizdevums internetā vai arī sms kredīts?

Lai būtu noformēts aizdevums, klientiem nav jāatstāj mājas un tad jāiet uz kredītiestādi, lai tiktos klātienē. Pieteikumu var aizpildīt un arī iesniegt tiešsaistē. Aizdevumu kompānijas ir informētas, ka kārtīgi izstrādāta attālinātās apkalpošanas sistēma taupa klientu brīvo laiku, kā arī pašu pūles. Tomēr, lai samazināt risku par to, ka var būt atteikums, pieteicējam ir pienācīgi jāpilda savs pieteikums. Tieši pats aizdevums online jau ir ātrs un arī vienkāršs veids, kādā veidā aizņemties līdzekļus savām vajadzībām. Aizdevumi parasti tiek formēti oficiālās kredītiestāžu lapās vai arī mobilajās lietojumprogrammās. Pēc reģistrēšanās tiek aizpildīs pieteikums un jau pēc dažām min saņem atbildi no kredītiestādes. Taču pirms tiks formēts kredīts, eksistē daudz neskaidrību? Mēģināsim uzzināt vairāk tālāk rakstā.

Kredīts internetā, kādas tieši priekšrocības tas sniedz?

Runājot par plusiem un arī mīnusiem, ko tieši sms kredīti vai arī pārējie aizdevumi online sevī slēpj, vispirms jākoncentrējas uz trūkumiem. Šeit galvenās briesmas uzrodas aizņēmēja nepietiekošas uzmanības dēļ. Parasti tiek pieteikts aizdevums, taču nemaz nav lasīti līguma nosacījumi. Parasti, protams, lai pievilināt klientus, tiek norādīts minimālais % daudzums. Izpētot noteikumus, procents ir ievērojami lielāks. Kā vēl viena problēma attiecas uz personīgās informācijas nodošanu krāpniekiem. Pasargāt sevi no tā ir viegli. Aizdevums internetā jāformē tikai pie uzticamām kreditēšanas iestādēm.
Priekšrocības:

  • Variants piedalīties akcijās un sezonas piedāvājumos;
  • Anketas izvērtēšanas ātrums, kā arī momentāla naudas saņemšana uz kontu;
  • Spēja izvēlēties finansējumu bez liekiem dokumentiem vai pat ar kredītvēsturi, kas neapmierinātu bankas;
  • Nav vajadzīgs doties uz bankas ofisu.
  • Saņemot karti ar kredītlimitu, pastāv iespēja iegūt pazeminātu % likmi, ilgāku labvēlības periodu. Dažas bankas piedāvā jauniem klientiem nedoties uz pašu iestādi, lai parakstīt līgumu.
  • Kurjers pats piegādās dokumentus uz Jūsu adresi, bet Jūs dabūsiet savu kredītu.

Skaidrs, ka kredīts online ir un būs diezgan daudzsološa nozare, kura sniedz iespēju saņemt patīkamus nosacījumus. Lai pasargātu sevi, vienmēr ir cītīgi jāizlasa visi dokumenti, bet pirms tam, kā izvēlēties kredītiestādi, iepazīstieties ar klientu atsauksmēm. Pārdomājiet ne tikai % likmi, bet arī pārmaksājuma kopējo summu, tā parasti ietver komisiju un arī papildu pakalpojumus.

Ar ko sms kredīti atšķiras tieši no citiem aizdevumiem?

SMS kredīts ir īsa termiņa mikrokredīts, ko aizņēmējs saņem, lietojot īsziņu, kas pienāk uz tālruni. Lietojot doto aizdevuma tipu, klients pilda vienkāršu pieteikuma izskatīšanas procedūru. Parasti tiek piešķirts kredīts no 100 – 1000 eiro. Bez šaubām, šajā gadījumā aizdevums ir ievērojami dārgāks kredītņēmējam, tāpēc šis veids ir piemērots vien negaidīta naudas trūkuma variantā, un kad parādās nepieciešamība līdzekļus nekavējoties papildināt. Bet, ņemot vērā to, ka sms kredīts ir diezgan viegli pieejams, tam diemžēl ir ievērojams krāpniecības drauds, tādēļ nesniedziet informāciju par sevi vai jebkādu bankas informāciju citiem. Aizņematies atbildīgi, labi izvērtējot savu spēju maksāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *