SLĒDZEŅU NOMAIŅA UN DURVJU REMONTS UN RESTAURĀCIJA

Pārnākt mājās un saprast, ka atslēga ir pazudusi vai redzēt, kā veiksmīgi aizcērtas automašīnas durvis brīdī, kad atslēga ir palikusi aizdedzē, ir viens no nepatīkamākajiem momentiem, ko piedzīvot dienas gaitā. Protams, likumsakarīgi, tas notiks arī tieši tad, kad tas vismazāk ir vajadzīgs. Gadījumos, kad nepieciešama dažāda veida durvju atvēršana, nepieciešams meklēt atslēdznieku. Interesanti, ka atslēdznieka pakalpojumu iespējams pieteikt ne tikai zvanot, bet arī izmantojot saziņas lietotni Whatsapp. Tautas valodā to varētu saukt par SOS durvju atvēršanas pakalpojumu, kas tiek veikts maksimāli ātri un bez liekiem pārdzīvojumiem. Viss notiek ļoti vienkārši – piesaki pakalpojumu Whatsapp vai zvanot pa tālruni, sagaidi cenas piedāvājumu un pēc tā apstiprināšanas, meistars drīz vien būs klāt.

Uzzināt vairāk – https://www.liepajniekiem.lv/arhivs/netiekat-dzivokli-ka-operativi-nomainit-sledzeni/

KĀ RĪKOTIES JA AIZCĒRTAS MAŠĪNAS BAGĀŽNIEKS?

SOS atslēdznieks var palīdzēt dažādos gadījumos. Viens no populārākajiem ir aizkritušu automašīnas durvju vai auto bagāžnieka atvēršana. Šādas situācijas var gadīties tiem, kur automašīnas salonā atstāti dzīvnieki vai bērni ir nobloķējuši durvis, bet atslēga ir palikusi aizdedzē. Savukārt, ja esat pārradies mājās pēc garas darba dienas, taču atslēga nolūzt slēdzenē vai tā ir neveiksmīgi nozaudēta, zvans atslēdzniekam būs pareizais risinājums un noteikti varēs izvairīties no durvju uzlaušanas vai pilnīgas nomaiņas. Mūsdienās zinošiem atslēdzniekiem šķērslis nav nekāda veida atslēgu atmūķēšana, pie tam, pēc iespējas ātrāk, jo šāda situācija nav nekāda medusmaize nevienam. Interesanti, ka var pieteikt arī seifa atslēgu atmūķēšanu.

VAI VAR ATVĒRT JEBKĀDA VEIDA SLĒDZENES?

Labs sava amata meistars ir spējīgs atmūķēt jebko, vienalga vai tas ir seifs, garāžas durvis vai automašīna. Viens speciālista ieteikums, ko der likt aiz auss katram, ir nemēģināt atslēgas atmūķēt pašu spēkiem, jo tās var aizkrist vēl vairāk, kas rezultātā nodara vēl lielākus bojājumus. Labāk darbiņu uzticēt profesionāļiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *