KĀ PAVADĪT ATPŪTU PIE ŪDEŅIEM?

Cerams, ka pavasaris pavisam drīz ieņems stabilas pozīcijas un, tas nozīmētu, arī drīzu vasaras tuvošanos, kad cilvēki baudītu savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens Tieši vasara ir vislabākais laiks, kad baudīt brīvdienas ar savu ģimeni un draugiem. Ja runājam par aktīvo atpūtu dabā, tad daudzi to izvēlas pavadīt pie ūdenskrātuvēm – pludmalēs, upju un ezeru krastos, ne tikai rīkojot dažādus piknikus un makšķerējot, bet arī dodoties izbraukumos ar laivām. Tieši aktīvā atpūta uz ūdens ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem interesentu vidū, tādēļ laivu un citu ūdens atribūtu noma ir ļoti izplatīts piedāvājums, kuram netrūkst interesentu.

Uzzini vairāk – http://www.bullulaivas.lv/sup-noma/

KUR NOĪRĒT SUP DĒLI UN LAIVAS?
Loģiski, rodas jautājums – kur un kā noīrēt laivu, e-foil vai SUP dēļus. Ir vairāki veidi kā to darīt. Visbiežāk dažādus laivu nomas piedāvājumus atradīsiet tieši ūdenstilpņu tuvumā, kur ir ierīkoti kempingi un atpūtas vietas. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomai ir pieejami arī dažāda tipa ūdens transporti – jau minētie SUP un e-foil dēļi un laivas, katamarāni un pat atpūtas buru laivas. Pēdējais noteikti izraisa interesi daudzos, piedevām, šāda veida jahta sniedz iespēju atpūsties 8 cilvēku lielai grupa.

AR KO ATŠĶIRAS SUP DĒLIS NO E-FOIL?
SUP dēļu noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt teju visas muskuļu grupas ķermenī. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *