Plaša profila auto servisi

Jebkurš mašīnas saimnieks, atdodot tā automašīnu uz remontu vai arī apkopi, uztraucas tieši par to vai pakalpojums izpildīts labi. Patiešām, tieši no tā, cik kvalitatīvi tiek veikts auto remonts, būs atkarīgs arī tā kalpošanas ilgums un, pats galvenais, cilvēka drošība uz ceļa. Kad pienāk brīdis, ka tiek izvēlēts autoserviss Rīgā vai arī jebkurā citā pilsētā, lielākā daļa cilvēku vadās pēc cenas. Kāds mēģina sameklēt pakalpojumu ar zemu cenu politiku, kāds, tieši savādāk, uzskata, ka dārgāks autoserviss ir un būs labāks. Bet, kas ir tas būtiskākais uz ko tieši skatīties, neviens nemaz nezina. Te mēģinam noskaidrot ko vairāk par to, kāds auto remonts var būt nodroš‌āts, ar ko labs auto elektriķis atšķiras no nekvalificēta, un vēl pēc kā tad vadīties, kad tiek meklēts autoserviss. Vairāk lasi te!

Autoserviss Rīgā – sertificēts vai arī auto remonts garāžā?

Pilnīgi visi servisi tiek dalīti 3 pamata grupās – oficiāls dīleru autoserviss, daudzu auto marku servisi vai tā sauktie privātie autoservisi un protams, arī privātas garāžas, kas nav nekur reģistrētas.
Ikviens automašīnu pārdošanas uzņēmums specializējas kādā vienā noteiktā automašīnu markā. Tās tomēr ir uzticamas firmas, kas aizņem 17% servisu tirgus daļu. Šāds autoserviss izmanto tikai oriģinālās detaļās un īpašu profesionālu inventāru. Lai uzsāktu auto tehnisko apkopi, jebkurš oficiālais serviss būs akreditēts un vēl saņem atbilstošu sertifikāciju, kā piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Sazinoties ar tādu servisu, Jūs noteikti saņemsiet labas kvalitātes servisu ar garantijām jebkāda veida pakalpojumam. Taču tādu uzņēmumu servisa darbi nebūs lēti un izdevīgi.
Vairāku brendu auto servisos būs izpildīts auto remonts neatkarīgi no tā valsts, markas vai ražošanas gada. Visbiežāk tādas organizācijas piedāvā pat servisa garantijas un veic labu remontu. Un tas arī var būt, piem., sertificēts toyota autoserviss, bet tas nav markas pārstāvniecība. Un, bez šaubām, šajā gadījumā darba izmaksas būs zemākas nekā tas ir pie izplatītāja. Šāds autoserviss Juglā arī ir atrodams, vai pat arī citā rajonā un te iespējams pasūtīt tāda veida pakalpojumus, piemēram, kā auto diagnostika vai riepu montāža un balansēšana, kā arī pats remonts uc. Tādi autoservisi veido apmēram 31% no visa tirgus.
Un ir auto remonts, kas realizēts kaut kādā garāžā, kas parasti ir maza darbnīca, kurās darbojas dažādi cilvēki. Šeit automehāniķis varētu būt arī pieredzējošs kā arī lietpratīgs, taču bez nepieciešamās izglītības, pie tam sameklēt lietpratēju jau ir diezgan grūts uzdevums. Parasti tādās garāžās tiks realizēts zemas kvalitātes auto remonts. Tajā pašā laikā netiks piedāvātas jebkādas garantijas, bet cenas te, visticamāk, vienmēr būs zemākas.

Ieteikumi servisa izvēlē

Bezatbildīga pieeja, kad tiek meklēts autoserviss Juglā, citviet Rīgā vai kādā citā Latvijas pilsētā, ļoti bieži tas liek cilvēkiem pārmaksāt, nevis ietaupīt. Mazā veikto pakalpojumu kvalitāte rada papildus materiālās izmaksas. Pareiza servisa atlase tomēr ir atslēga auto drošai izmantošanai.
Meklējot autoservisu, Jums jāpievērš pastiprināta uzmanība sekojošiem punktiem:
1)Dodiet priekšroku tādam servisam, kas tieši kvalificējas Jūsu markas mašīnas remontā, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Tie zina visas tāda veida mašīnas nianses un īpatnības;
2)Savāciet maksimāli iespējamo informācijas apjomu attiecībā uz autoservisa darbu. Pievērsiet lielāku vērību labām un negatīvajām citu klientu atsauksmēm;
3)Apsveriet pakalpojumu līmeni, cenas un vēl speciālistu apmācību. Kvalificēts automehāniķis un auto elektriķis ir Jūsu miera garants;
4)Pirmajai servisa telpu un remonta ietas apskatei vajadzētu atstāt pozitīvu iespaidu, tai skaitā pievērsiet vērību par aprīkojumu, kam vajadzētu būt augstas kvalitātes.
Atbildīga pieeja servisa piemeklēšanā kļūst tieši par atslēgu drošai un vēl ērtai transportlīdzekļa ekspluatācijai. Parasti pastāv varbūtība pārvērsties par regulāru servisa klientu, ja padarītā darba kvalitāte tiešām ir labā līmenī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *