Kādā veidā pasargāt savu māju vai dzīvokli daudzdzīvokļu mājā?

Arī jau ar jaudīgām durvīm kā arī uzticamām durvju slēdzenēm nav iespējams pilnīgi būt pārliecinātiem par mājokļa drošību. Lai pēc iespējas maksimāli paaugstinātu īpašuma drošību, ir nepieciešama signalizācijas uzstādīšana mājoklim vai arī dzīvoklim. Visas modernas ierīces darbojas pēc līdzīga principa, taču atšķiras tieši pēc datu pārraides veida, sensoru skaita un tipa, kā arī dažām cita veida funkcijām. Bet, lai saprastu priekš sevis, kas jebkurā konkrētajā gadījumā ir labāks, Jums jāsaprot, kādi tieši drošības risinājumi pastāv un vēl kādā veidā tie strādā.

Uz ko tieši skatīties, kad tiek izvēlēta apsardze? Veidi un piedāvājums

Gribat labāk pasargāt māju? Šo tiešām var nodrošināt šādi drošības risinājumi – teritorijas aizsardzība ar īpaši sagatvotiem cilvēkiem (fiziskā apsardze), vēl ir tehniskā apsardze, dažādi inženiertehniskie varianti un vēl kombinēta aizsardzība. Tieši ar ko tie atšķiras savā starpā var lasīt zemāk.
Objektu apsargā specializētie dienesti un to cilvēki – šī apsardzes metode arī tiek definēta kā fiziskā apsardze, un šo jau var īstenot divos veidos: izvēloties uzņēmumus, kas kvalificējas objektu aizsardzībā, vai arī nolīgstot atsevišķu sargu. Kompānijas, kas piedāvā cilvēkiem fiziskās apsardzes pakalpojumus, pašu darbu veic kvalitatīvi un arī efektīvi, pie tam šādu firmu speciālisti tomēr ir īpaši apmācīti un, protams, viņiem ir nepieciešamie aizsardzības līdzekļi (munīcija, apģērbs un aprīkojums). Šādas drošības organizēšanas process ir vienkāršs, kaut gan salīdzinoši dārgs. Lētāks risinājums ir sargs, ko tad arī iespējams nolīgt caur apsardzes firmām.
Tehniskā apsardze, kur ir izmantota signalizācijas uzstādīšana, kuras visi signāli nokļūst uz apsardzes “pulti”. Galvenie tehniskie līdzekļi objekta aizsardzībai būs speciāli signalizācijas sistēmas sensori. Šīs iekārtas ir uzliktas pa aizsargājamās teritorijas perimetru un vajadzības gadījumā ziņo. Turklāt arī šajā gadījumā ir divi veidi, kur viens ir noslēgts līgums ar kompāniju, kur speciāli norīkots darbinieks seko situācijai Jūsu majoklī. 2. rīcības variants būs, kad signāls nonāk uz Jūsu telefonu un ziņo par situāciju.
Mājokļa apsardze pielietojot inženiertehniskos līdzekļus, kur tiek lietoti metāla režģi, žalūzijas uz logiem, kā arī triecienizturīga plēve. Dotais risinājums nenoliedzami būtu lētāks un arī salīdzinoši labs, tajā pat brīdī uguns nelaimes situācijā varētu būt radies slazds pašam saimniekam, bet protams, tas ne vienmēr arī aiztur laupītājus.
Pats pēdējais veids ir apvienotie jeb kombinētie drošības risinājumi, šajā gadījumā var būt savienoti divi vai vairāki drošības risinājumu varianti. Tādā izkārtojumā var būt tiešām pārliecinātiem tiešām par labu mitekļa drošību.

Kurā vietā sameklēt labāko signalizācijas uzstādīšana
tehnisko apsardzi?

Biznesmeņi ar pieredzi, kas jau sadarbojas kopā ar dažādām apsardzes kompānijām, izceļ, kam tad jāvērš uzmanība, izvēloties šāda tipa uzņēmumu:
1) Pieredze. Nepastrīdami svarīgs moments, jo bez šaubām darba pieredze atspoguļojas profesionālajā izaugsmē un pieredzējuši firmas darbības laikā ievērojami palielina savas iespējas.
2) Klienti. Kvalitatīvs apsardzes uzņēmums vienmēr izceļas ar savu lielu klientu auditoriju, un svarīgi ir tieši pastavīgie klienti.
3) Kompānijas personāls. Sargājot vairākus objektus vai personas, protams, ir nepieciešams ne vien ievērojams speciālistu daudzums, bet arī izveidotas ātrās reaģēšanas komandas, kas ir gatavas izbraukt pēc pirmā trauksmes signāla jebkurā diennakts laikā.
4) “Pults” tehniskā apsardze. Tas jau ir viens no kritērijiem, kurš atšķir no citām labu apsardzes kompāniju. Drošības panelis sniedz iespēju saņemt trauksmes signālu pat tad, ja birojā vai dzīvoklī nav īpašnieku, un trauksme tiek iedarbināta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *