SVĒTKU DIENU TRADĪCIJAS LATVIJĀ

Dzimšanas dienas ballītes vienmēr tiek atzīmētas mazliet skaļāk kā pārējie svētki. Baudīšanai tiek celts garšīgs ēdiens, jubilārs saņem dāvanas un arī kopumā laiks tiek pavadīts jestri, lieliskā kompānijā, bez stresa un liekām problēmām. Svinībās parasti tiek arī griezta kūka, uz kuras pirms tam jubilārs ir nopūtis svecītes. Dzimšanas dienu svinēšanas tradīcijas mēdz atšķirties dažādās valstīs, taču, skaidrs ir viens, ka tie parasti ir otri populārākie svētki, ko cilvēki mēdz svinēt, aiz Ziemassvētkiem.

Apskatīt interesantus pantiņus var šeit – https://labadavana.lv/apsveikumi/dzimsanas-diena/neratnie/

GAVIĻNIEKA VĒLĒŠANOS DZIMŠANAS DIENĀ – IESPĒJU ROBEŽĀS IZPILDĪT!

Bieži galvassāpes ballītes apmeklētājiem allaž sagādās tieši dāvanu izvēle. Labākajā gadījumā gaviļnieki konkrētas vēlmes jau ir izteicis pirms pasākuma, taču tas ne vienmēr notiek un nākas zīlēt, kas varētu būt interesants un arī noderīgs. Pat tad, ja šķiet, ka jubilāra izteiktā vēlme pēc konkrētas dāvanas nešķiet pareiza, vēlams to neignorēt un lūgumu izpildīt iespēju robežās. Varam apgalvot, ka saņemt kāroto ir daudz patīkamāk, kā kārtējo simbolisko nieku, ko turēt plauktā. Servīžu un palagu dāvināšanas laikmets ir pagājis, un, paldies Dievam, mūsdienās ir iespējams atrast dāvanas ne tikai dzimšanas dienām, bet arī jebkuram citam svarīgam un atzīmēt vērtam notikumam cilvēka dzīvē. Ierakstot interneta meklētājā atslēgfrāzes par to, kādu dāvanu izvēlēties, noteikti varēs atrast interesantus ieteikumus, ko realizēt dzīvē. Arī pantiņi dzimšanas dienā var palīdzēt nonākt pie lieliska risinājuma dāvanas izvēlē, ja nav zināmas jubilāra vēlmes.

DZIMŠANAS DIENU DZEJOĻI GAN BĒRNIEM, GAN PIEAUGUŠAJIEM

Neskatoties uz to, vai apsveikumi svētkos domāti sievietei, vīrietim vai bērnam, jubilārs vai jubilāra vecāki noteikti būs parūpējušies par atrakcijām viesiem, kuri aicināti uz ballīti. Sevišķi par to būs priecīgi bērni, kuriem bieži vien nav nepieciešamas milzīgas dāvanas, jo īstu prieku sagādās pat piepūsts liels balons un arī saldumi. Vīrieši visādā ziņā novērtēs dažādus ar garšīgām lietām saistītus pārsteigumus, aktuālu grāmatu vai kādu līdzīgu dāvaniņu. Skaidrs, ka dāvana dzimšanas dienā sievietei ir vieglāk atrodama, jo iespējas, no kā izvēlēties ir lielākas – grāmatas, SPA procedūras, burvīgi ziedi, dažādas meistarklases, atpūta ar mīļoto un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *