KĀ PIETEIKT DRUKAS SERVISU ONLINE?

Drukas pakalpojumi joprojām ir pakalpojums, ko izvēlas izmantot daudzi, turklāt ne tikai juridiskas, bet arī privātpersonas. Jebkurš no mums izvēlas pieejamāko pakalpojumu, kas pieejams par adekvātu cenu un piedāvā lielisku rezultātu. Lielisku cenu spēj nodrošināt dažādu faktoru optimizācija, kas ļauj ietaupīt un nodrošināt klientiem patīkamas izmaksas pakalpojumiem un precēm. Pēc līdzīga principa strādā arī interneta veikali, ietaupot uz telpām un darbiniekiem. Pašapkalpošanās pēdējos gados ir kļuvusi īpaši aktuāla un populāra, tādēļ to steidz pielietot dažādu nozaru pārstāvji, lai palielinātu iespējas pelnīt un klientiem ietaupīt. Drukas biznesā tas nozīmē automatizētu sistēmu un to pakalpojumu piedāvāšanu, ko klienti tiešām vēlas izmantot.

UZLĪMJU DRUKA ONLAINĀ

Par pašu populārāko drukas pakalpojumu var uzskatīt uzlīmju izgatavošanu. Pasūtījuma veikšana un noformēšana tiešsaistē ir elementāra, jāizvēlas daži parametri un tas noteiks pakalpojuma cenu. Lai pasūtītu uzlīmju izgatavošanu tiešsaistē, nepieciešams izvēlēties uz kādas plēves, kādā formā un izmērā būs izgatavotās uzlīmes. Arī pasūtījuma izpildes laiks ir viens no cenu veidojošajiem faktoriem. Vienkāršas, simts uzlīmes ar nākošās dienas piegādi izmaksās vidēji 25 eiro, bet piecu darba dienu laikā – ap 11 eiro. Cenas variē arī no pasūtījuma apmēra. Jo lielāks pasūtījuma apjoms, jo zemāku cenu varam piedāvāt.

CIK MAKSĀ VIZĪTKARŠU IZGATAVOŠANA ONLINE?

Otra populārākā preču grupa, ko parasti meklē saistot to ar drukas pakalpojumiem, ir vizītkaršu druka. Daudziem par pārsteigumu vizītkartes joprojām ir populāras un pēdējā laikā pat kļuvušas nedaudz ekskluzīvas. Stilīgas, interesantas un modernas vizītkartes ir mūsdienīga uzņēmuma must have. Vizītkaršu izgatavošana online ir ātra un vienkārša, pateicoties tiešsaistes dizaina veidošanas iespējām un attēlu augšupielādei. 100 vienkāršas vizītkaršu vienības izmaksās ap 10 eiro ar piegādi pēc piecām dienām. Izgatavošanas termiņš, vizītkartes izmēri un citi parametri arī spēlē lielu lomu cenas noteikšanā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *