RIEPU UN AUTO DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO

Lai arī ziemas riepu lietošanai Latvijā ir noteikti oficiāli datumi, ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, šis laiks var būt pat garāks par noteiktajiem trīs mēnešiem. Tādēļ ir nepieciešams izvēlēties savam auto atbilstošas ziemas riepas. Ziemas mēnešos ceļu segums ir nepatīkams, bieži veidojas melnais ledus un arī gājējiem tas rada dažādus šķēršļus. Atsaucīgi servisa darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko ziemas riepu komplektu, kas paredzēts konkrētai automašīnai un braukšanas paradumiem.

Jaunu un lietotu riepu piedāvājums, to nomaiņa, uzglabāšana vasaras sezonā, riepu balansēšana un disku apkope, kas, starp citu, ir tik pat svarīga kā riepu serviss un pat utilizēšanas pakalpojumi ir riepu servisa kompetencē.

KĀPĒC MAZLIETOTAS AUTO RIEPAS?

Cik droši ir automašīnai uzstādīt lietotas riepas? Lietotas vissezonas riepas tiek pārbaudītas, tiek sertificētas un visādi citādi novērtētas kā lietojamas ceļu satiksmē vēl daudzus gadus. Noteicošs faktors lietotu riepu iegādei ir cena. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Arī riepu nomaiņa pāris reizes gadā un to apkope ir pakalpojums, kas jāizmanto regulāri, pretējā gadījumā pastāv iespēja arī neiziet tehnisko apskati. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. Pastāv uzskats, ka jaunu riepu komplektu jāiegādājas reizi trijās sezonās, bet lietotas reizi divās vai pat katru sezonu no jauna. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

NO KURIENES TIEK VESTAS MAZLIETOTAS RIEPAS?

Riepu servisos strādā lieliski un zinoši darbinieki, kuri ik vienam spēs piedāvāt labāko risinājumu jebkuram, ar riepu apkopi saistītam pakalpojumam, tostarp arī riepu uzglabāšanu un disku apkopi. Mazlietotas riepas Latvijas servisos visbiežāk nonāk no Skandināvijas un Vācijas, kas ir tās valstis, kuru augstās kvalitātes prasības visiem ir lieliski zināmas. Kvalitatīvas riepas noteikti nevajag vērtēt kā luksusa preci, bet gan kā ieguldījumu mūsu un citu satiksmes dalībnieku drošībā uz ceļiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *