KO IZVĒLĒTIES – METĀLA, KOKA VAI PLASTMASAS LOGUS?

Logi ir nepieciešami jebkurai ēkai un Latvijā populārākie ir PVC logi. Lai paaugstinātu ēkas energoefektivitāti, mūsdienīgiem logiem ir liela nozīme. Tie vizuāli labi izskatās, nodrošina termoregulāciju un pareizu gaisa plūsmu. Tas pats attiecas arī uz jaunajiem koka un izturīgajiem alumīnija logiem. Mūsdienīgie koka logi nepavisam nav tādi kādi tie bija pirms gadiem 30 vai vairāk. Tas ir viens no modernajiem logu montāžas pamatelementiem. Piemēram, koka logus izvēlas tie, kuru ēkas eksterjerā labāk iederas koka rāmji, savukārt alumīnija logi ir ugunsdroši. Mūsdienās logu montāža norisinās ātri. Tehnoloģiski pareiza logu uzstādīšana iet roku rokā ar profesionalitāti un 5 gadu garantiju. Līdzās logu montāžai, iespējams uzstādīt arī dažādas iekšējās un ārējās palodzes, atbilstoši klienta vēlmēm, kā arī insektu tīklus.

KUR IZMANTO PVC DURVIS?

Mūsdienās populāras ir arī PVC un metāla ārdurvis. PVC durvis iespējams izgatavot tieši tādas, kādas klients vēlas un uzstādīt jebkurā ēkas vai palīgēkas vietā. Bīdāmas PVC durvis būs lielisks risinājums, piemēram, izejām uz terasi. Kā mūsdienīgs risinājums ieejas durvju montāžai, bieži vien tiek izmantotas metāla durvis(vairāk skatīt te – https://labologuagentura.lv/pakalpojumi/). Jāizvēlas pareiza metāla durvis atkarībā no to novietojuma, respektīvi, ja durvis tiek uzstādītas kāpņu telpā, tās var nebūt tik pat izturīgas pret laikapstākļu ietekmi kā tās, kas paredzētas uzstādīt privātmāju ieejai.

VENTILĀCIJAS SISTĒMAS IERĪKOŠANA MĀJOKLĪ

Telpu ventilācijai ir milzīga nozīme ne tikai ēkas termoregulācijā, bet arī iedzīvotāju labsajūtas nodrošināšanā. Mūsdienās ir dažādas ventilācijas sistēmas uzstādīšanas iespējas. Visvienkāršākā būs pasīvās ventilācijas sistēmas izveide, kas ir iebūvēta logos. Piespiedu ventilācija, jeb ventilators ir lieliska izvēle tām telpām, kurās dabiskā gaisa plūsma ir nepietiekoša. Mūsdienīgākas gaisa ventilēšanas sistēmas darbojas, izmantojot elektrību, taču par patēriņu nav jāuztraucas, jo tas ir līdzīgs vienai LED spuldzītei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *