SUP DĒĻI, E-FOIL KATAMARĀNI UN PAT JAHTU NOMA KATRAM INTERESENTAM

Nākot vasarai, aktualizējas jautājumi par brīvā laika pavadīšanas iespējām dabā. Atpūšoties pie dabas, pēcāk jūtamais patīkamais nogurums pēc atpūtas ir labākais rādītājs tam, ka brīvdienas ir izdevušās. Daudzi izvēlas brīvo laiku pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem un jūras. E-foil, SUP dēļi, katamarāni un laivas ir pieprasītākie aktīvās atpūtas līdzekļi, ko klient vēlas nomāt. Tieši braucieni ar laivām ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

SUP DĒĻU ĪRE PIE UPĒM UN EZERIEM

Laivas ir klasiska vērtība, taču pēdējos gados populāri ir kļuvuši SUP dēļi un e-foil. Ir vairākas inventāra nomas iespējas. Aktivitāšu piedāvājumu, bieži vien, veido tieši kempingu īpašnieki. Lai dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, tiek piedāvāti dažāda veida pasākumi, kas izklaidēs gan lielus, gan mazus. Iznomāt ir iespējams vairāku veidu laivas un dēļus – SUP dēļi, laivas, katamarāni un neliela izmēra atpūtas buru laivas. Uz jahtas atpūsties var līdz pat 8 cilvēku liela kompānija.

SUP DĒĻU NOMA LIELĀM KOMPĀNIJĀM

SUP noma ir populāra ne tikai iesācēju, bet arī profesionāļu vidū. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. SUP dēļi apvieno patīkamo ar lietderīgo – lielisku treniņu visām muskuļu grupām, ar vēl lieliskāku atpūtu. SUP dēļi ir paredzēti katram, pat lielām kompānijām un mantu pārvadāšanai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *