KVALITATĪVU LOGU MONTĀŽA PRIVĀTMĀJAI UN DZĪVOKĻIEM

20Kvalitatīviem logiem ir viena no galvenajām lomām mūsu mājokļa tehniskā stāvokļa teicamam līmenim. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Mūsdienās izgatavotie logi tiek veidoti, galvenokārt, no stikla paketēm, kas ievietotas plastmasas, koka vai alumīnija rāmjos. Pirms divdesmit gadiem vai nedaudz ātrāk, PVC logu montāža bija inovatīvākā pieeja logu izgatavošanai un visam, kas ar to saistīts. Sākotnēji biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās, plastmasas un pvc logi stabili ieņēma pozīciju uz ilgu laiku. Ja ikdienā, ejot pa ielu, nedaudz ieskatīsimies, skaidrs, ka veco laiku koka logu rūtis ieraugām ar vien mazāk un mazāk. Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā.

VAI VAR IEGĀDĀTIES PVC DURVIS?

Dzelzs un alumīnija logi nav tik populāri kā PVC, bet klienti tos joprojām, labprāt uzstāda. Ir daudz iemeslu tam, kādēļ klienti izvēlas metāla logus un durvis, taču galvenie rādītāji ir drošums un ugunsdrošība. Dzelzs logi ir plāni, taču izturīgi. To pašu var teikt arī par metāla durvīm, kas ir kļuvušas par vienu no populārākajām klientu izvēlēm ne tikai Latvijā, bet arī daudzviet Eiropā. Šāda tipa durvis ietver arī modernas un ārkārtīgi drošas atslēgas, lai drošības garants būtu visaugstākajā līmenī.

KVALITATĪVS UN MŪSDIENĪGS APDARES DARBU KLĀSTS

Pēc logu montāžas noteikti ir nepieciešams veikt arī iekšējās un ārējās apdares darbus, lai neatkarīgi no gadalaika logi pildītu savu funkciju pilnībā, nerastos problēmas ar telpas apkurināšanu, vēdināšanu, liekām smakām un daudz ko citu. Nepieciešams ielāgot, ka kvalitatīvi un pareizi uzstādīti logi, novērš kondensāta un pelējuma sēnīšu rašanos, kas, savukārt, sniedz papildus drošības sajūtu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *