Droša vadīšanas apmācība Rīgā

Lai varētu iegūt noteiktas tiesības patstāvīgi vadīt jebkāda veida transportlīdzekli, Jums būs vajadzīga arī autoskola. Nesteidzīgi izvēlētā auto skola allaž spēs garantēt, ka attiecīgais vadītājs būs pārliecināts, spēs izpildīt grūtākos manevrus un jutīsies tiešām droši pat milzīgā satiksmē pilsētās. Lai autoskolas ieguldījums būtu vēl apjomīgāks, visi speciālisti parūpējušies par to, lai ar Jums sadarbotos tikai pieredzējušie un zinošākie instruktori. Pēc teorijas apmācības un braukšanas reizēm jebkuram obligāti jāveic piedāvātais autoskolas eksāmens, lai varētu apliecināt savas iemaņas. Patiesībā CSDD eksāmens ir gandrīz identisks, tomēr ir noteikti punkti, piemēram, Jūsu patstāvīga auto vadīšana bez norādēm, ko autoskola visnotaļ neliek veikt pārbaudījuma laikā. Autoskola atrodas Rīgā, līdz ar to brīvi pieejama dažādiem interesentiem, pietam tā paralēli darbojas arī kā motoskola. Pašā sākumā vienmēr jāatceras, ka šāda tipa apliecību varēsiet censties iegūt tikai tad, ja būsiet nokārtojis B kategorijas eksāmenus.

A kategorijas piedāvājums

Attiecīgi tiek pieskaņots arī konkrētais CSN tests, vienkārši balstoties uz to, kādas konkrēti kategorijas apliecību plānojat nokārtot. Kopumā jautājumu tematika un būtība ir tiešām līdzīga, jo būtiskākais jebkurā situācijā ir atpazīt visas ceļazīmes, to nozīmi un piemēroto braukšanas kārtību dažādos krustojumos utt. A kategorija skolā attiecas uz dažāda veida motocikliem, tieši tāpēc to vienmēr izvēlas adrenalīna cienītāji. Konkrētās apmācības sākums ir atļauts no 22 gadu vecuma, savukārt pašu apliecību vienmēr var saņemt, kad cilvēks jau sasniedzis 24 gadu vecumu. Paša eksāmena laikā nāksies demonstrēt dažādas prasmes, kā piemēram, manevru veikšanu starp figūrām pavisam nelielā ātrumā. Arī A1 kategorija redzama autoskolas piedāvājumā, kas nozīmē apmācību ar mazāka dzinēja tilpuma motocikliem, pašu apliecību var iegūt jau sasniedzot 16 gadu vecumu.

B1,C un C1 kategoriju apmācības

Dažkārt konkrētā autovadītāja apliecība nepieciešama, lai varētu to visu pielāgot savam darbam. Tādā gadījumā Jums varētu noderēt C kategorija, kurā ietverti transportlīdzekļi, kuru pilna masa acīmredzami pārsniedz 3,5t, kā arī mācības var sākt no 21 gada vecuma. Jebkuram labāk zināma ir B kategorija, jo to noteikti iegūst ikviens, kurš tiešām vēlas vadīt vieglos auto. Ja gadījumā vēlaties patstāvīgi vadīt kādu kvadraciklu, kura maksimālais ātrums ir tieši 45km/h, Jums jāskatās, ko piedāvā B1 kategorija. Ja esat jau sasniedzis 18 gadu vecumu, droši varēsiet sākt apmācību C1 kategorijai, kas arī paredz, ka transportlīdzekļa pilnā masa nepārsniedz 7,5t, bet tajā pat laikā ir daudz lielāka kā B kategorijā atļauts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *