Kalēja pakalpojumi Latvijā.

Kalējiem vienmēr ir bijusi kā arī būs goda vieta amatnieku aprindās, jo prasme apieties ar metālu un arī no tā radīt dažādus vizuālā noformējuma elementus un celtniecībā izmantojamus elementus, ir augstā vērtē. Bieži vien metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai radītu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina priekšmetus vai arī pat kāpnes un arī margas. Pēc pasūtījuma veidotas lietas, noteikti piešķirs īpašu auru un noteikti palielina īpašuma finansiālo vērtību. Dažāda veida metāla apstrādes firmas labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, piemēram, metāla siju būvei. Izgatavošanai tiek pieņemti gandrīz jebkāda tipa pasūtījumi – žogi, vārti, logu restes, interjera un arī dizaina objekti, trepes kā arī margas un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi.

Apskati piedāvājumu- http://www.kaleji.lv/kaleja-pakalpojumi/metala-varti-izgatavosana-uzstadisana/

Metāla kāpnes privātpersonām un arī uzņēmumiem.

Nedaudz vēl par margu un arī kāpņu veidošanu. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka vairākas metāla kāpnes izskatās vienādi kā arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas kāpnes. Mūsu laikos ir pieejamas ne vien dažādas tehniskās opcijas metāla apstrādei, bet arī vizuālā noformējuma izstrādāšanai kā arī pēcāk to realizēšanai dzīvē. No metāla veidotās trepes varētu būt dažnedažādi izlocītas turklāt, pielāgotas klienta vēlmēm. Kāpņu komplektācijā visādā ziņā ietilpst arī margas. Margas spēj kalpot kā lielisks dizaina elements, komplektā ar drošību. Trepju margas var tikt veidotas saskaņotas gan ar pašu trepju dizainu, gan lielākoties pielāgotas apkārt redzamajam interjēram. Pasūtījums tiek pieņemts un veikts ņemot vērā dažādas pozīcijas.

 

dzelzs vārti un dzelzs žogi par zemām cenām.

Pie metālapstrādes speciālista iespējams vērsties arī brīžos, ja vajadzīgs izstrādāt un izgatavot žogus un vārtus. Speciāli paūtīts metāla žogs, vārti vai abi, kas būs izgatavoti balstoties uz visām klienta vēlmēm un arī īpašuma īpatnībām, ir labākais sargs pret nelūgtiem viesiem un acu skatieniem. Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi ir pavērsti virzienā, kurš nav ikdienā pārredzams, iesakām iegādāties arī dzelzs restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes rada asociācijas ar cietumu, taču tas ir aplami. Moderni risinājumi ļauj restes padarīt par vizuālā noformējuma objektu īpašumā, veidotas dažādos veidos un rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Kalēju piedāvājumi uzņēmumiem kā arī privātpersonām.

Kalēja darbs joprojām asociējas vai nu ar mākslas elementu veidošanu, vai arī rūpniecības firmām, kas ražo dzelzs izstrādājumus celtniecības uzņēmumiem. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kas savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem kā arī beidzot ar dzelzs siju ražošanu celtniecības uzņēmumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *