Kā izvēlēties vislabākās kontaktlēcas?

Ļoti daudzi briļļu valkātāji izvēlas ikdienā pāriet uz kontaktlēcu lietošanu, jo tas ir parocīgi kā arī, mūsdienās ir iespējams sameklēt piemērotas lēcas pat ļoti specifiskām redzes problēmām.

Tuvredzības un arī tālredzības koriģējošās kontaktlēcas ir pieejamas plašā klāstā kā arī ar dažāda veida optiskajām dioptrijām, kā arī nedrīkst aizmirst to, ka ir iespējams iegādāt kontaktlēcas arī tiem, kuriem ir konstatēts astigmatisms vai arī redzes korekcijas būtiska gan tuvumam, gan tālumam. Kontaktlēcas ir iespējams nopirkt arī tiešsaistē, pie tam, lēcas tiešsaistē būs atrodamas plašākā piedāvājumā un variācijās, nekā optikas preču veikalos uz vietas. Tā pat internetā ir iespējams nopirkt saulesbrilles, briļļu un kontaktlēcu kopšanas līdzekļus un arī dažādus aksesuārus, kas briļļu un lēcu nēsāšanu ikdienā padarīs vienkāršāku.

Uzzini vairāk – https://www.manaslecas.lv/

VAI ONLINE VAR IEGĀDĀTIES SPECIFISKAS KONTAKTLĒCAS?
Optikas produktu online veikalos ir atrodamas dažāda tipa brilles un kontaktlēcas, kas būs atbilstošas jebkura apmeklētāja nepieciešamībai. Iegādei ir pieejamas dažāda veida un arī stila kontaktlēcas, kas atšķras ne tikai ar optisko dioptriju stiprumu, bet arī dizainu. Pēdējā laikā populāras ir kontaktlēcas, ko iespējams lietot pat līdz pusgadam bez pārtraukumiem. Tas ir parocīgi un īpaši šo ērtumu novērtēs tie, kuri ikdienā ir valkājuši brilles. Ir iespējams iegādāt arī toriskās lēcas, kas domātas cilvēkiem, kuriem ir konstatēts astigmātisms. Lēcas iespējams valkāt arī tiem cilvēkiem, kuriem redzes korekcija ir svarīga gan, lai redzētu tuvumā, gan tālumā – tās sauc par multifokālajām kontaktlēcām. Kontaktlēcas ir iespējams izmantot arī kā stilīgu aksesuāru. Ir iespējams uziet iegādei lēcas, kurām nav optisku dioptriju, taču ir krāsains vizuālais izskats. Maldīgi ir uzskatīt, ka šādas lēcas bojā redzi, gluži pretēji – tās vispār nekaitē acu veselībai un rdzei kā tādai, bez tam, ir var iegādāties šādas kontaktlēcas arī ar optiskām dioptrijām.

VAI KONTAKTLĒCU IEGĀDEI VĒLAMA ĀRSTA REKOMENDĀCIJA?
Acu ārsta vai optometrista konsultācija pirms lēcu vai briļļu pirkšanas, nekad nenāks par ļaunu, pie tam, lielā daļā optikas veikalu tā pat ir obligāta nepieciešamība pareizu optikas preču iegādei. Optometrista pakalojumus nodrošina visos optikas preču veikalos, kur iespējams arī veikt redzes pārbaudi un arī noteikt to, kāda stipruma lēcas būtu vajadzīgs iegādāties un izmantot ikdienā. Nepiemērotu briļļu un/vai lēcu lietošana būtiski bojā redzi, tādēļ to darīt nebūtu prātīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *