LIELA IZMĒRA FOTOGRĀFIJAS UZ AUDUMA

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās kalpo kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Izmēģinot vairākus veidus kā izvietot aksesuārus uz sienām, ir iespējams vizuāli samazināt vai palielināt telpu izmērus, liekot akcentu uz svarīgāko.

Populārs veids kā to izdarīt, ir pie sienām izvietot dažāda veida kanvas ar sev tīkamu apdruku. Tas ir audekla gabals, kas uzvilkts uz koka rāmja un gatavs apdrukai vai arī apgleznošanai. Visbiežāk klienti izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir var izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas uz sienām vislabāk izvietot ar vidēji piecu cm atstarpi.

KĀ VEIDO KANVU UN KĀ TO KOPJ?
Tas nav vienkārši apdrukāts auduma gabals. Mūsdienās veidotās kanvas tiek apstrādātas ar īpašu laku, lai tās būtu vieglāk kopt, kā arī tās kalpotu ilgāk – attēls neizbalētu, nesmērētos. UV staru ietekmē attēls var sākt izbalēt vai pat deformēties, šādā veidā kanvas attēlu vai arī kolāžu sabojājot un padarot estētiski nebaudāmu. Kanvas kopšana būs gaužām vienkārša – laiku pa laikam to vajadzīgs noslaucīt ar mīkstu lupatiņu. Attēla kvalitātei būs viena no galvenajām lomām kvalitatīvas apdrukas rezultātam. Vislabāk izmantot attēlu, kura izmērs ir vismz divi megabaiti. Labākie formāti, savukārt, ir .JPG un arī .PNG. To izgatavošana notiek vienas vai arī divu dienu ietvaros.

CIK IZMAKSĀ APDRUKA?
Kanvas cena tiek noteikta balstoties uz atšķirīgiem rādītājiem. Kanvas izmērs un arī veids ir viens no galvenajiem rādītājiem cenas noteikšanā. Arī kanvas izmērs būs svarīgs gala izmaksu aprēķināšanā. Ir iespējams izgatavot gan nelielus darbus, sākot ar 20×30 centimetru izmēru, gan liela izmēra drukas kanvas, līdz pat 120×180 cm. To, kā kanva izskatīsies un kādus efektus būtu iespējams piemeklēt attēlam, būs iespējams salīdzināt elektroniski, veicot pasūtījumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *