KĀDUS GALDUS LABĀK IZVĒLĒTIES?

Kāda ir jūsu pirmā asociācija par vārdu “galds”? Virtuves galds? Datorgalds? Kopīgas ēdienreizes vai vientulība ar datoru? Rezervācija restorānā, kur laimējās tikt pie labākā galdiņa vai lielais sapulču galds, pie kura pulcējas lēmumu pieņēmēji?

Galdam ir ļoti daudz funkciju, turklāt tas ir arī estētisks akcents, tāpēc noteikti vajadzētu izvēlēties tādu galdu, kas gan labi kalpo, gan labi izskatās. Turklāt galdi mēdz krasi atšķirties gan pēc izejmateriāliem no kā tie ražoti (piemēram, cienīgi koka galdi, kas kalpos no paaudzes paaudzē vai žurnālgaldi no liekti līmētā finiera, kas būs viegli pēc svara), gan formas ziņā (piemēram, klasiski kvadrātaini galdi vai eleganti ovāli), gan izmēru un krāsas ziņā (sākot no nelieliem kafijas galdiem un beidzot ar lieliem konferenču galdiem). Mājas lapa atradīsi katalogu- ieskaties un izvēlies savu galdu!

Dizainakresli.lv ir Latvijas mēbeļu ražotājs, kas jau daudzu gadu garumā izgatavo funkcionālas un stilīgas mēbeles visām gaumēm. Te ir izcili galdi, kuru kvalitāti garantē pašmāju uzņēmums.

Kurš no visiem pieminētajiem galdu veidiem ir vissvarīgākais gandrīz visās ģimenēs? Neviens cits kā ēdamgalds, jo nekas nav labāks par kopīgu maltīti, kas sapulcina tuviniekus gan ikdienā, gan svētkos. Dizainakresli.lv piedāvā gan apaļus, gan taisnstūra ēdamgaldus, kas nopērkami kā gaišās, tā tumšās koka nokrāsās. Šie galdi ir izsmalcināti un elganti, tajā pašā laikā tie ir arī izturīgi un viegli kopjami.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī prasības pret tiem ir atšķirīgas. Nekas neliecina tik daudz par biznesu, kā interjera dizains uzņēmuma telpās, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada ļoti lielu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Dizainakresli.lv apzinās, cik gaumes un prasības mēdz būt dažādas, tāpēc pielāgos savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Būtiski ir arī tas, ka ikviena stila galdiem dizainakresli.lv piedāvā pieskaņotus krēslus.

Dizainakresli.lv piedāvā arī galdu un krēsu nomu, kā arī piegādi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmuma mājaslapa ir informācijas bagāta, taču, ja dodat priekšroku galdu apskatīšanai klātienē – dodieties uz dizainakresli.lv veikalu Barona Kvartālā! Atcerieties – galds ir tikšanās vieta, tāpēc elegants un izturīgs galds ir ilgtermiņa ieguldījums, kas priecēs acis un būs klātesošs daudzos neaizmirstamos momentos gadu gadiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *