KOKA MĀJAS, TERASES UN DĀRZA NOJUMES RAŽOTAS LATVIJĀ.

Koks ir viens no senākajiem materiāliem, ko cilvēki izmanto, mēbeļu, darba rīku izgatavošanā un pat mājokļu būvniecībā. Kokapstrāde Latvijā ir bijusi populāra vienmēr, tādēļ darba netrūkst. Kokapstrādes meistari un pat uzņēmumi par pasūtījumu trūkumu nevar sūdzēties, jo projektu realizācijā izmanto ekoloģiskus dabas produktus, ko mūsdienās novērtē ar vien vairāk.

VAI KOKA KARKASA MĀJĀM NEPIECIEŠAMS NOKĀRTOT BŪVATĻAUJU?
Karkasa koka mājas kļūst ar vien pieprasītākas dažādos kokapstrādes uzņēmumos. Maldīgi uzskatīt, ka koka karkasa nami ir nepiemēroti Latvijas laikapstākļiem, jo īpaši izplatītas tā ir Skandināvijā un Vācijā, kur laikasptākļi rudens un ziemas mēnešos ir skarbāki kā pie mums. Šāda tipa koka mājas ir ērti uzstādāmas neatkarīgi no gadalaika, turklāt to siltumizlācija ir ārkārtīgi augsta, kas ir viens no galvenajiem rādītājiem, kādēļ klienti izvēlas par labu šāda tipa mājokļa būvniecībai. Protams, nevar aizmirst koka lieliskās īpašības – ekoloģisks un patīkams materiāls, kas rada mājīguma sajūtu.

Uzzini vairāk – https://latvijaskoks.lv/pakalpojumi/terases/

KUR PIRKT LAPENES UN NOJUMES?
Ņemot vērā to, ka pavasari Latvijā kļūst siltāki un vasara atnāk ātrāk kā plānots un rudeņi nav tik drēgni kā vēl nemaz ne pirms tik ilga laika, dārza lapene vai nojume būs lielisks papildinājums dārza ainavai, Arī skaistos vasaru rītos brokastis baudīt ārpus ierastās telpas ir īpaši uzmundrinoši un dod patīkamu enerģiju darba dienai. Biežākā klientu kļūda ir uzskats, ka viņu dārzā šāda celtne neideras, jo patiesībā, lapene pielāgojas dārzam, nevis otrādi.Dārza ballītēs lapenes un nojumes ir must-have.

KUR PASŪTĪT KOKA TERASI?
Arī terašu būvniecība pēdējos gados ir kļuvusi pieprasīta klientu vidū. Nereti dzīvojamā platība nebeidzas telpās, bet turpinās arī uz teras. Bieži vien uz terasēm mēdz izvietot piknika galdus un saules zviļnus, lai vasaras mēnešos būtu īpaši patīkami pavadīt laiku ārpus mājām. Terases celtniecība tiek ieplānota jau ēkas projektā, vai arī pieprojektēta pēcāk, izvēloties stabilu vietu, vislabāko novietojumu un izveidojot pienācīgus pamatus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *