Ziemassvētki un Jaunais gads – svētki, kur jebkurš vēlas iepriecināt savu tuvo cilvēku

Laikam nekad iepriekš nevienam Jaunā gada sagaidīšana nebija tik nozīmīga, kā tas ir šinī gadā. Tas smagais laiks, kad tieši COVID-19 lika mums visiem būt mājās pašizolācijā, bet daudzus zaudēt darbu, liek mums darīt tikai vienu – cerēt, ka viss nokārtosies. Nenoliedzami, tieši Jaunais gads un vēl Ziemas svētki būs tieši tas laiks gadā, kad cilvēki ar cerībām uz labāko raugās kā arī gaida, kas būs tālāk. Šis jau ir savdabīgs atskaites punkts. Un, kad atnāk Ziemassvētku vakars, mēs visi gribam izteikt, kaut ko īpašu mums mīļiem cilvēkiem un novēlēt vienīgi to labāko. Šeit mums palīgā nāk tie resursi, kur atrodami ļoti dažādi Jaunā gada novēlējumi vai arī Ziemassvētku pantiņi. Pats galvenais būtu atrast tos īstos vārdus.

Novēlējumi dzimšanas dienā vai, piemēram, novēlējumi Ziemassvētkos – izcili, kad viss atrodas vienuviet

Šodien jau ir parocīgi, kad eksistē daudzas mājas lapas, kurās apvienoti tik atšķirīgi apsveikumi, vēlējumi un pantiņi. Jums tikai nepieciešams atrast īsto, taču kā var to paveikt? Pārdomātās mājas lapās pastāv filtrs, kas tad palīdz atlasīt, kā piemēram, apsveikumi brālim vai īsi Ziemassvētku dzejoļi. Šāds rīks, bez šaubām, atvieglina pantiņu meklēšanu. Kā arī, ja vietnē ir atrodams svētku kalendārs, vai arī vārda dienu kalendārs, tad Jūs vienmēr varēsiet izsekot to, kad ir, piemēram, Ķīniešu Jaunais gads vai arī kam tad ir vārda diena šodien. Tādēļ, kad mājas lapā eksistē tik dažādi instrumenti, šī obligāti jāieliek savu top lapu līstē.

Cik ļoti būtiski ir uzzināt, kas tad atzīmē vārda dienas novembrī? Tas tiešām ir svarīgi! It īpaši mums – latviešiem. Mēs tradicionāli atzīmējam vārda dienas atšķirīgi no citiem, šinī dienā ikviens drīkst nākt neaicināts, lai apsveiktu skaistajā dienā. Un ir tik skaisti, gadījumā ja cilvēkam vārda diena ir pašos Ziemassvētkos, bet Jūs atceraties arī par šī cilvēka vārda dienu. Viennozīmīgi tas liek sajust, cik ļoti šis cilvēks Jums ir svarīgs. Tādēļ izceļam priekš sevis vārda dienu kalendāru, kā arī atlasam labākos dzejoļus, un ejam pārvērst kādam šo dienu par svētkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *