Ko tad nepieciešams saprast konkrēti par to, kā tad būs drukātas uzlīmes un kādas būs pasūtītās vizītkartes?

Tagad uzlīmju druka un vizītkaršu izgatavošanas jau ir diezgan populārs drukas pakalpojums. To tirāža sasniedz miljonus, kā arī šajā gadījumā iespējams minēt, ka tieši šis jau ir kā viens no galvenajiem izdruku variantiem, ko lieto uzņēmējdarbībā. Tā sfēra, kurā var tikt pielietotas uzlīmes ir diezgan plaša. Tās novieto uz pārtikas precēm, alkohola iepakojumu, aptiekas produktiem, parfimērijas, rūpniecības izstrādājumu iepakojuma. Nav noliedzams, ka, arī tie uzņēmumi, kas neražo preces, bieži izvēlās pasūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādējādi pārvērst dāvanas īpašas, kā piemēram, partneriem. Bez šaubām pasūtīt šeit, kur uzņēmums ir labs būs visdrošāk, taču kā tādu uzņēmumu atrast? Lasām tālāk!

Kāda tieši veidā iespējams pasūtīt uzlīmes?

Interesanti, bet uzlīmju druka un tās metodes izvēle būs ietekmējama no krāsas, attēla specifikas, tirāžas, izejmateriāliem un citiem momentiem, arī cena būs no tā atkarīga. Populāras metodes, kā pasūtīt un drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Tam nav vajadzīgs sagatavošanās posms, tādēļ būs izdevīga uzlīmju izgatavošana nelielām tirāžām, bet, palielinoties klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa nesamazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šītehnika parasti tiek meklēta, kad būs sūtīta uzlīmju druka milzīgā skaitā – no 50 000 gabalu. Tehnoloģija ir piemērota darbam ar tiešām dažādiem materiāliem, attēls būs spilgts un kvalitatīvs.
-Termopārneses vai arī folijas uzlīmes druka. Šī metode izdevīga nelielām tirāžām, kas ir no 1000 vienībām. Tam būs nepieciešams speciāls printeris. Šeit iespējams strādāt ar kartonu, tekstilu, papīru un pat sintētiku. Tāda veida apaļas uzlīmes jau būs izturīgas pret jebkāda veida ultravioleto staru starojumu, kā arī temperatūras izmaiņām.
-Ofseta druka. Piemērots drukai uz kartona un papīra. Šajā gadījumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidējās tirāžās.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, bet ar sliktākas kvalitātes iznākumu. Piemērots tādu preču aplīmēšanai, kur būs mazs glabāšanas laiks – apmēram 3-4 mēneši.
-Karstā druka būs ideāli piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls būs novietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ņemot vērā noteiktu temperatūras režīmu. Pieejams drukai uz auduma, plēves, ādas, izvēloties hologrāfiskas vai metāliskas krāsas. Drukas veikšanas termiņu nosaka izkārtojuma sarežģītība, pasūtījuma apjoms un cita veida kritēriji.

Kurā vietā iespējams drukāt apaļas uzlīmes  un pasūtīt vizītkartes?

Mūsdienās būtu izdevīgāk un parocīgāk izmēģināt to drukas veikalu servisu, kam pastāv sava personīga ražošana. Vēršoties mārketinga aģentūrā, klients saskaras ar starpnieku, kas saņem peļņu kā no paša ražotāja, tā arī no pasūtītāja. Vēršoties jau pēc pasūtījuma, jāsaprot kādu tad pakalpojumu klāstu vēlaties, vai, piemēram, tā būs dažu uzlīmju druka, ko tad var ērti pasūtīt pašam, apmaksāt un ātri jau saņemt savu pasūtījumu. Vai, piemēram, būs vajadzīgs ievērojams pasūtījums, kuram nepieciešams līgums ar tajā atrunātajiem termiņiem. Izprotiet nepieciešamo daudzumu un tad sameklējiet piemērotu kompāniju. Un tad jau vajadzētu iepazīties ar rekomendācijām un arī interneta lapu, lai pārliecinātos par veikto izvēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *