LATVIJAS KLIMATAM PIEMĒROTĀKAIS LOGU VEIDS

Plastmasas logi savā mājoklī ir kļuvusi par stabilu vēlmi jebkuram, kura īpašumā ir paredzēti remontdarbi vai māja tiek būvēta no nulles. Ņemot vērā to, ka Latvijas klimats var lepoties ar visiem četriem gadalaikiem, kas mēdz ievilkties ilgāk kā plānots. Kad aiz loga ir auksts, visi vēlas atrasties mājīgi siltās iekštelpās, tādēļ logu nomaiņu mājoklī daudzi izvēlas veikt starplaikā starp apkures sezonas beigām un jaunās sezonas sākumu. Lieliskas termoregulācijas nodrošināšana ir iemesls, kādēļ mūsdienu jaunceltnēs plastmasas logi tiek uzstādīti jau ēkas būvniecības laikā. Lieliska siltumizturība ziemā un vēl lieliskāka ventilācija vasarā ir viens no tiem iemesliem, kādēļ pakešu logi ir TOP izvēle. Pakešu logi mūsu pusē ir tendence jau divdesmit gadus.

Lasīt vairāk – https://ziemelulogi.lv/119-serijai/

KĀ VEICINĀT ENERGOEFEKTIVITĀTI MĀJOKLĪ?

Ēku renovācija un energoefektivitātes celšanas pasākumi Latvijā iet roku rokā. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Pirms 50 gadiem celtajos sērijveida dzīvokļu daudzstāvu namos dzīvo viena liela daļa no visas Latvijas iedzīvotājiem. Šīs ēkas ir morāli un fiziski novecojušas, kas nozīmē gan siltumzudumus, gan ne tik labu telpas ventilāciju, iespējams, arī mitrums sācis parādīties kādā no dzīvokļu sienām. Ne pārāk pievilcīgo telpas temperatūru, mitrumu, slikto ventilāciju un citas nelaimes, var mēģināt novērst nomainot logus. Plastmasas pakešu logi, pareizi iemontēti, rūpējas par adekvātu telpas temperatūru gan ziemā, gan vasarā ar pareizas ventilācijas palīdzību. Nepareizi montēti logi vienmēr sagādā daudz raizes, piemēram, kondensāta un mitruma uzkrāšanos, kas ir pat bīstami veselībai.

CIK MAKSĀ PLASTMASAS LOGI?

Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Pēc logu montāžas beigām ir iespējams izmantot arī iekšējās apdares darbu pakalpojumus, lai nebūtu jāmeklē jauns pakalpojumu sniedzējs. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *