LATVIJĀ RAŽOTI DĪVĀNI.

Ir grūti iedomāties alternatīvu dīvānam, kas mūsdienās katrā viesistabā atrodas goda vietā. Laiks, kad bija iespējams iegādāties tikai viena veida dīvānus vai tahtas ir pagājis. Izvēloties dīvānu, jāņem vērā vairāki kritēriji un to, kādu dīvānu vēlas mājinieki, kas arī pavadīs tajā savu brīvo laiku, kā arī telpas izmēri un iespējamais dīvāna novietojums.

Dīvānus var iegādāties jau izgatavotus, speciāli pasūtīt, dāžadās komplektācijās un funkcionalitātē. Latvijā pēdējos gados ir kļuvuši populāri Baltkrievijā ražoti dīvāni, taču, daudzi nemaz nezinās, ka te pat pie mums tiek ražotas fantastiskas mēbles, dīvānus ieskaitot.

Uzzināt vairāk – http://www.divanudarbnica.lv/

KĀ IZRAUDZĪTIES PIEMĒROTU DĪVĀNU?
Kā pareizi izvēlēties tieši īsto dīvānu? Lai izvēlētos sev piemērotu, jāņem vērā atsevišķi parametri. Liela nozīme ir dīvāna formai. Cik cilvēku uz tā sēdēs ikdienā? Vai tas būs dīvānu komplekts vai liels stūra, vai U veida dīvāns? Vai vēlaties, lai dīvāns ir izlaižams un tam ir veļas kaste dažādu mantu uzglabāšanai? Kā jau var noprast, pirms dīvāna izvēles ir daudz jautājumu uz kuriem nepieciešams rast atbildi. Tātad, rezumējot, jāņem vērā trīs galvenie kritēriji pēc kuriem izraudzīties dīvānu – cik daudz cilvēku to ikdienā lietos, kāda būs tā forma un vai ir nepieciešama izvilkšanas funkcija, kas dīvānu ērti pārvērš par guļamo platību.

LATVIJĀ RAŽOTAS MĒBELES PAR LIELISKĀM CENĀM.
Atverami, izlaižami un ar veļas kasti ir tie dīvāni, kas pašlaik ir pieejami iegādei. Šādas tehniskās iespējas ir pieejamas arī stūra dīvāniem, kas ie paredzēti gan lielākām, gan mazākām ģimenēm un sēdētāju skaitam. Pēdējos gados īpaši populāri ir kļuvuši U veida dīvāni, kas ir ļoti ērti un plaši, tajos var netraucēti atpūsties visi. Ne tikai moduļu mēbeles, bet arī moduļu dīvāni kļūst par vienu no pircēju iecienītākajām izvēlēm, jo ir ērti pielāgojami ne tikai telpai, bet arī situācijām. Latvijā ražoti dīvāni nav tikai tukšs reklāmas sauklis, jo visas mēbeļu detaļas un to salikšana, tiešām notiek pie mums. Vai var būt vēl labāks veids kā atbalstīt vietējos ražotājus?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *