KAS VAR SAŅEMT ĀTRO AIZDEVUMU?

Ātrais kredīts internetā ir ikdienišķs finanšu pakalpojums, kas pieejams ik vienam pilngadību sasniegušam Latvijas pilsonim. Šāds pakalpojums katram interesentam tiek piedāvāts jau vairāk kā desmit gadus. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā. Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Parasti šāda veida īstermiņa kredīti ir populāri, jo tiem ir elastīgs atmaksas veids un maksājuma termiņu iespējams pagarināt(kas ir patēriņa kredīts). Tas ir ērts risinājums situācijām, kad piemeklējuši neparedzēti izdevumi un nepieciešams veikt kādu svarīgu pirkumu, vai vienkārši nepieciešami iztikas līdzekļi, kad palikušas pāris dienas līdz algai.

CIK ILGS LAIKS NEPIECIEŠAMS KREDĪTA PIEŠĶIRŠANAI?

Tehnoloģiskie risinājumi ir palīdzējuši ātro kredītu nozarei izkonkurēt banku piedāvājumu. Jebkura pakalpojuma saņemšanai ir jānorit ātri un bez aizķeršanās, kas parastu banku sistēmā prasa ilgāku laiku nekā ātrā aizdevuma saņemšanas process kopumā. Lai novērstu parāda neatdošanas riskus, tiek pārbaudīta jaunā klienta kredītvēsture. Visbiežāk, viss process aizņem stundu un jau pavisam drīz aizdevums tiek ieskaitīts bankas kontā. Visbiežāk, pirmais aizdevums jaunajam klientam tiek piešķirts bez maksas jeb ikmēneša procenti netiek piemēroti.

CIK UZTICAMI IR ĀTRO KREDĪTU PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Pēc aizdevuma saņemšanas, visa informācija par aizdevumu kopā ar līgumu, tiek nosūtīta klientam uz e-pastu. Visu informāciju par aizdevuma kopējām izmaksām ir iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru, savukārt, visi dokumenti tiek atsūtīti elektroniski. Aizdevējs ir saņēmis licenci sava darbībai, kas norāda uz to, ka tā ir legāla un pilnībā droša. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *