KVALITATĪVU RIEPU UN DISKU NOZĪME AUTOMAŠĪNĀM

Mašīnas riepu tehniskais stāvoklis tiešā veidā ietekmē to, kā automašīna uzvedīsies uz ceļa. Riepu tehnisko nobraukumu vislabāk var redzēt, izmērot protektora dziļumu, kurš nedrīkst būs pārāk sekls, pretējā gadījumā, riepas vairāk nav drošas lietošanai. Ja vēlaties pasūtīt lētākas riepas, tad sākumā nepieciešams apzināties, vai runa ir par jaunām vai lietotām riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Auto riepas vairākās grupās iedala pēc aptuveni desmit kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms riepu maiņas, noteikti nebūs par ļaunu. Zinošākos speciālistus var sastapt sertificētos riepu servisos, kur labprāt sniegs labas kvalitātes konsultācijas un noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu auto riepu un disku stāvokli. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

KĀ PAREIZI SAKOPT RIEPAS UN DISKUS?

Vislabākais serviss tiek nodrošināts plašam pakalpojumu klāstam, kas saistīts ar riepu apkopi, to montāžu un arī diskiem. Daudzi maldīgi uzskata, ka riepu diski ir dekoratīvs elements un tam nav jāpievērš liela vērība, lai gan, patiesībā, tie ir būtisks elements visai ritošajai daļai. Disku apkope tiek piedāvāta komplektā ar riepu servisu. Riepu maiņa, balansēšana, diagnostika, jaunu riepu iegāde un riepu noliktava ir tikai daži pakalpojumi, ko piedāvā riepu garāža. Lētas riepas ne vienmēr nozīmē sliktas riepas, jo tās katrs izvēlas atbilstoši savam budžetam un vajadzībām. Tieši zinoši meistari spēs ieteikt piemērotāko risinājumu jebkura autovadītāja vajadzībām.

UZTICAMS RIEPU PĀRDEVĒJS UN SERVISA PAKALPOJUMI VIENUVIET

Vissezonas riepas, ziemas un arī vasaras riepas var iegādāties riepu servisos un garāžās. Lietotas un mazlietotas auto riepas var būt pat par četrdesmit procentiem lētākas kā jauns riepu komplekts, kas ir ievērojama naudas summa. Tas attiecas uz jebkāda veida riepām – ziemas, vasaras un vissezonas riepu komplektiem. Riepu garāžā strādājošie konsultanti palīdzēs atrast piemērotāko riepu komplektu. Tas var būt atkarīgs no dažādiem faktoriem – braukšanas paradumiem, automašīnas veida un dažādiem citiem parametriem. Izvēloties riepas, jāatceras, ka tās ir kā auto apavi – jo labākas kvalitātes, jo gludāka braukšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *