INDIVIDUĀLI KONSTRUĒTAS KOKA MĀJAS, MĒBELES UN CITI IZSTRĀDĀJUMI

Jebkuram latviešu cilvēkam ar koksni ir īpašas attiecības. Tas ir dabīgs materiāls, kas mijiedarbojas ar cilvēka ikdienas gaitām jau no laika sākuma. Pagales silda pavardu un koka nami atgādina par nemaz ne tik seniem laikiem. Kokmateriālus mūsdienās te var izmantot dažādos veidos – būvējot mēbeles, ceļot mājas, lapenes vai pat garāžas, vasaras mājas un dārza namiņus. Tās ir tikai dažas opcijas no visa, ko iespējams pasūtīt un iegādāties. Ja vēlaties ko īpašu, kas nav atrodams preču katalogā, prasmīgie amatnieki noteikti spēs palīdzēt.

KOKA MĒBELES, LAPENĪTES UN GARĀŽAS – PASŪTI SEV VAJADZĪGO

Ja nepieciešams izdaiļot savu dārzu vai padarīt to funkcionālāku, ir dažādas iespējas kā to izdarīt. Kurš gan nepriecāsies par mazu, romantisku lapenīti vai skaistām dārza mēbelēm? Sapņojat par savu pirti, bet nezināt ar ko sākt tās būvniecību? Pavisam vienkārši – to iespējams pasūtīt jau gatavu, kuru atliks tikai samontēt! Ja vēlaties savu dārzu izdaiļot vienotā stilā, tad iesakām izvēlēties arī ko ka garāžu, kas ir pilnībā funkcionāla. Ja dzīvojat dzīvoklī un jums pieder savs zemes pleķītis, kuru vēlaties padarīt mājīgāku, iespējams iegādāties un tikt pie savas dārza mājiņas vai vasarnīcas, kas ir pilnībā apdzīvojama un to papildināt ar lieliskām koka mēbelēm, kurās var ērti zvilnēt un baudīt saules peldes.

VAI IESPĒJAMS NOPIRKT ŠŪPOLES UN KIOSKUS?

Iegādei un pasūtīšanai pieejamais preču klāsts ir ļoti plašs. iespējams pasūtīt gan bērnu rotaļu laukuma elementus, piemēram, šūpoles, pilnībā funkcionālus kioskus, kuros tirgot našķus un dažādus nieciņus, un arī tualetes. Lai sadarbība būtu veiksmīga, tiek detalizēti saplānots katrs pasūtījuma izgatavošanas solis – gan materiāli, gan montāžas gaita un budžets. Pasūtījumu piegāde ir iespējama visā Latvijā un arī ārpus tās, turklāt, daudziem šķitīs aizraujoši, ka visas koka konstrukcijas var montēt paša spēkiem, taču, ir pieejams arī montāžas pakalpojums par atsevišķu samaksu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *