DAŽĀDA VEIDA LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM

Logu rāmji, ailes, to izgatavošanas tehnika, izmērs un izmantotie materiāli ir vistiešākie vēstures un laikmeta vēstneši, kas stāsta par arhitektūras tendencēm cauri gadsimtiem. Pēc iespējas lielāks dienas gaismas un saules ieplūdums telpā ir viena no mūsdienu galvenajām prasībām. Pēc logu dizaina un formas var daudz ko pastāstīt par laikmetu, kurā ir būvēta konkrētā celtne – baznīca, pils, dzīvojamā māja, daudzstāvu nams, utml., konkrētāk par to nozīmi, arhitektūras tendencēm(ielūkojies šeit – http://logunams.lv/pvc-logi/). Mūsdienās ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

MODERNU MATERIĀLU LOGU MONTĀŽAS IESPĒJAS

Mūsdienās visiem klientiem, kuriem ir aktuāla logu nomaiņa un montāža, ir iespējams izvēlēties starp plastmasas un citu materiālu logiem. Koka un alumīnija logi ir tik pat populāra izvēle. Alumīnija logu viena no labākājām īpašībām ir to ugunsdrošība. Alumīnija logi ir ideāla izvēle komercobjektie, biroju ēkam, bet, protams, tos var montēt arī mājokļos. Alumīnija logus ir iespējams izgatavot dažādās krāsās, lai piestāvētu fasādei. Koka logi ir vēl viena populāra klientu izvēle. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Tie tiek veidoti pēc tāda paša principa kā PVC un alumīnija logi un saglabā tik par lielas lietderības īpašības. Visi mehāniskie risinājumi ir tik pat kvalitatīvi un funkcionāli kā citiem logu veidiem.

KAS IETILPST APDARES DARBOS PĒC LOGU MONTĒŠANAS?

Iekšējā un ārējā apdare ir svarīgas logu montāžas komponentes. Tie ir ne tikai kosmētiskie darbi pēc logu uzstādīšanas, bet arī pareiza palodžu montāža gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai. Kad pabeigts viens darbs, jāsāk domāt par citiem – vārtu montāžu, durvju uzstādīšanu un tamlīdzīgi. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkams, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *