SVAIGI GATAVOTI KONDITOREJAS IZSTRĀDĀJUMI KATRU DIENU

Iedomāsimies agru rīta stundu, kad dodoties uz darbu, jūs pavada tikko ceptu maizīšu un pīrāgu aromāts. Šāda veida konditorejas izstrādājumi ir allaž bijuši top prece jebkuram cilvēkam, jebkurā diennakts laikā. Dažāda veida smalkmaizītes, kūkas, tortes, tartes un bulciņas ir standarta piedāvājums daudzām konditorejām Rīgā, taču, ne visas piedāvā arī ēdienu piegādi un banketu apkalpošanu. Ja aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt kliņģeri, tad arī šajā gadījumā konditoreja noteikti palīdzēs(ieskaties te, lai iegūtu vairāk informācijas – http://www.francumaize.lv/produkcija/). Cenas atkarīgas no pasūtījuma veida un apmēra, bet vidēji kūkas, tortes un kliņģeri maksā sākot no 15 eiro kilogramā.

CIK IZMAKSĀ PASŪTĪT KŪKU?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Torte, kūka, kliņģeris – šie ir vakariņu centrālie notikumi, taču, lai pārsteigtu viesus ar īstu gardumu, nav nepieciešams stundām stāvēt pie plīts, jo ērti pieejami kūku pasūtīšanas pakalpojumi. Piedāvājumā ir jebkāda veida torte, tarte, tortīte, kūka – sākot ar bērnības klasiku lauku torti, līdz mūsdienu klasiskajai samtainajai Ņujorkas siera kūkai. Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Bērnu dzimšanas dienas ballītēm vai kādiem citiem bērnu pasākumiem ir iespējams pasūtīt kūkas un tortes ar dažādiem aktuāliem multeņu varoņiem, gaviļnieka vārdu vai jaukām figūriņām. Ir iespējams pasūtīt arī kūkas un tortes vairāku stāvu statīvam.

20 GADU PIEREDZE BANKETU RĪKOŠANAS SFĒRĀ

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Tas nozīmē ka noderēs galda klāšanas pakalpojums. Banketa galdu klāšanas pakalpojums pieejams līdz pat 500 cilvēkiem. Šādu apjomu ir ļāvusi sasniegt teju 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *