Komfortabla auto noma

Ietilpīgu auto noma var noderēt daudziem, jo transportlīdzekļi tiek izmantoti bezgala daudziem mērķiem. Auto noma ar profesionālu vadītāju ir pats ērtākais uzņēmuma piedāvājums, jo tādā gadījumā klientam pašam nav garajā ceļā jābūt pie auto stūres. Jāpatur prātā to, ka visiem konkrētajiem klientiem jābūt vecākiem par 20 gadiem, jo to stingri pieprasa uzņēmuma nosacījumi. Tieši tāpat auto turpmākā izmantošanas teritorija sākumā tiek noteikta izveidotajā līgumā, gluži tas pats vienmēr attiecas uz nobrauktajiem kilometriem. Mikroautobusiem maksimālais pieļaujamais nobraukums vienā naktī ir 500 km, bet vieglajiem automobiļiem tikai 200 km. Tomēr mēdz gadīties, ka ar to nepietiek, tomēr par to tiek piemērota papildus maksa par nomu. Reāli iespējama pat ilgtermiņa automašīnu izdevīgā noma, kas piedāvā izdevību izmantot spēkratu no 2 līdz 12 mēnešiem jebkurām Jūsu iecerēm(ieskaties šeit – http://www.elegantsauto.lv/automasinas/mikroautobusu-noma/). Tieši šāda veida automašīnu noma iespējama regulāri izpildot maksājumus par nākamo mēnesi.

Kā izvēlēties labāko automašīnu?

Rīgā auto noma viennozīmīgi ir patīkama opcija, ko varat izmantot, ja nav nevienas citas iespējas atrast vajadzīgo. Katras mašīnas noma ir īpašs sadarbības process, tieši tāpēc Jums jāsaprot, kādam mērķim to tieši vēlaties iegūt. Lai izprastu redzamo piedāvājumu, Jūs varat aplūkot speciālu tabulu ar visām noteiktajām cenām. Piedāvāto mikroautobusu noma ir patiešām ērts risinājums, ja plānojat kādu lielāku ģimenes ekskursiju u.c. apjomīgākus pasākumus, kur tie var noderēt. Jūs varat iepazīt visu standarta informāciju par jebkuru auto, lai zinātu, ar ko tad īsti tie savstarpēji atšķiras. Taču, ja vajadzīgs vēl kaut kas, piedāvājumā noteikti atradīsiet bērnus sēdeklīšus, piemērotas GPS ierīces un dažādus citus lietderīgus rīkus par atsevišķu samaksu.

Kādi bonusi piedāvāti nomniekiem?

Patiešām būtiski atcerēties, ka šāda veida automašīnu īre Rīgā viennozīmīgi prasa lielu atbildību, jo par itin visiem nodarītajiem bojājumiem pilnībā atbild nomnieks. Tikpat svarīgs kritērijs ir tas, ka reizēm tiek piemēroti dažāda apmēra sodi par noteikumu klaju neievērošanu, tādēļ ir nepieciešams tos iepazīt jau pašā sākumā. Visiem klientiem jāsaprot, ka automašīnas tiek pilnībā uzticētas tikai un vienīgi tiem, kuru šī brīža autovadītāja stāžs ir vismaz 1 gads. Uzņēmums noteikti pievērsīs savu uzmanību arī tam, cik kārtīgs būs izmantotā auto skaistais salons, kad to beidzot nodosiet atpakaļ. Rezervācijas tiek pilnībā aplūkotas un apstiprinātas no tā brīža, kad attiecīgais klients veicis avansa iemaksu. Pilnīgi visu Jūsu izmantoto uzņēmuma pakalpojumu pilnīga apmaksa ir iespējama internetbankā, taču tāpat mierīgi varat kādreiz izmantot arī kredītkarti, ja vien šāds veids šķiet piemērotāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *